Zafer Büyük
Parçalı Üye
- 19 Kasım 2010
- 4.449
- 952
- 1.373
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yine s sport dsmart döngüsü olur son kez sonra exxenS Sport Plus mu?
Rövanş da Tivibu Spor'da olur artık.
playoff maçları exxen de diye biliyorum.yine s sport dsmart döngüsü olur son kez sonra exxen
son tur play off değil mi işte bu s sport yazılmış başlığaplayoff maçları exxen de diye biliyorum.
1)Pendik gibi takımlar bize kapanıyor, Hatay'a kapanmıyor.Biz kapanan takımlara karşı isterse Pendik olsun, örneğin Hatay gibi 5 atamıyoruz abi, oyunu çözecek kişi yok. Bunlarda kapanacak, Ljubliana kapanmadı 3 lük oldu.
4) Bizim Zalgiris maçını izlemeleri taktik için yeterli olacaktır.1)Pendik gibi takımlar bize kapanıyor, Hatay'a kapanmıyor.
2)Molde kapanmaz, öyle bir takım değil mantalite olarak.
3)Ljubliana'nın sorunu kapanması veya kapanmaması değil; pasla çıkmak gibi çapını aşan işlere kalkışması
bu nasıl bir yayın ihalesi arkadaş her tura birilerini vermişler, müsamere mi la buson tur play off değil mi işte bu s sport yazılmış başlığa
O kadar tek taraflı bakıyorsunuz ki bazen. Bu yıl ilk resmi maçlarımızdı, ligleri devam eden bir ülkenin takımıydı, bizim takım hiç hazır değildi(oyuncular olarak) vs vs.4) Bizim Zalgiris maçını izlemeleri taktik için yeterli olacaktır.
Hayir o senin manipüle ediş biçimin, günlük hayatta ekmeğini yiyorsun onu anladım da, bende sökmez. Senin alıntı yaptığın mesajları okuduğunu da sanmıyorum, yolun açık olsun. Ezbere yorum yapmaya benden alıntı yapmadan devam edersen sevinirim çünkü vaktim değerli.O kadar tek taraflı bakıyorsunuz ki bazen. Bu yıl ilk resmi maçlarımızdı, ligleri devam eden bir ülkenin takımıydı, bizim takım hiç hazır değildi(oyuncular olarak) vs vs.
Yani Pendik feneri yendi, fener bizi yendi, biz arsenali yendik kupa aldık; demekki pendik arsenali yener gibi bir şeye gidiyor sizin olay bazen.
Her cümlene numaralandırıp cevap vermeme rağmen alıntı yaptığım mesajları okumadığımı yazman?Hayir o senin manipüle ediş biçimin, günlük hayatta ekmeğini yiyorsun onu anladım da, bende sökmez. Senin alıntı yaptığın mesajları okuduğunu da sanmıyorum, yolun açık olsun. Ezbere yorum yapmaya benden alıntı yapmadan devam edersen sevinirim çünkü vaktim değerli.
Karanlık yüzünden bahsettiğim için baya rahatsız oldun, tahmin ettiğim gibi, neyse byeHer cümlene numaralandırıp cevap vermeme rağmen alıntı yaptığım mesajları okumadığımı yazman?
O da güzel hikaye ha..