⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Bu maç zor geçecek. Hem daha hazır bir takım hem de bizim çok da iyi oynayamadığımız sentetik sahaya sahipler. Süpriz bir skor ve sakatlık olmazsa çok mutlu olacağım. Sami Yen'de her türlü yeneriz.

Biz kapanan takımlara karşı isterse Pendik olsun, örneğin Hatay gibi 5 atamıyoruz abi, oyunu çözecek kişi yok. Bunlarda kapanacak, Ljubliana kapanmadı 3 lük oldu.

Biz kapanan takımlara karşı isterse Pendik olsun, örneğin Hatay gibi 5 atamıyoruz abi, oyunu çözecek kişi yok. Bunlarda kapanacak, Ljubliana kapanmadı 3 lük oldu.
1)Pendik gibi takımlar bize kapanıyor, Hatay'a kapanmıyor.
2)Molde kapanmaz, öyle bir takım değil mantalite olarak.
3)Ljubliana'nın sorunu kapanması veya kapanmaması değil; pasla çıkmak gibi çapını aşan işlere kalkışması

1)Pendik gibi takımlar bize kapanıyor, Hatay'a kapanmıyor.
2)Molde kapanmaz, öyle bir takım değil mantalite olarak.
3)Ljubliana'nın sorunu kapanması veya kapanmaması değil; pasla çıkmak gibi çapını aşan işlere kalkışması
4) Bizim Zalgiris maçını izlemeleri taktik için yeterli olacaktır.

4) Bizim Zalgiris maçını izlemeleri taktik için yeterli olacaktır.
O kadar tek taraflı bakıyorsunuz ki bazen. Bu yıl ilk resmi maçlarımızdı, ligleri devam eden bir ülkenin takımıydı, bizim takım hiç hazır değildi(oyuncular olarak) vs vs.

Yani Pendik feneri yendi, fener bizi yendi, biz arsenali yendik kupa aldık; demekki pendik arsenali yener gibi bir şeye gidiyor sizin olay bazen.

valla cok sıkıntı mac beraberlikle bile dönsek icerde doğru düzgün oynayamıyoruz

O kadar tek taraflı bakıyorsunuz ki bazen. Bu yıl ilk resmi maçlarımızdı, ligleri devam eden bir ülkenin takımıydı, bizim takım hiç hazır değildi(oyuncular olarak) vs vs.

Yani Pendik feneri yendi, fener bizi yendi, biz arsenali yendik kupa aldık; demekki pendik arsenali yener gibi bir şeye gidiyor sizin olay bazen.
Hayir o senin manipüle ediş biçimin, günlük hayatta ekmeğini yiyorsun onu anladım da, bende sökmez. Senin alıntı yaptığın mesajları okuduğunu da sanmıyorum, yolun açık olsun. Ezbere yorum yapmaya benden alıntı yapmadan devam edersen sevinirim çünkü vaktim değerli.

Hayir o senin manipüle ediş biçimin, günlük hayatta ekmeğini yiyorsun onu anladım da, bende sökmez. Senin alıntı yaptığın mesajları okuduğunu da sanmıyorum, yolun açık olsun. Ezbere yorum yapmaya benden alıntı yapmadan devam edersen sevinirim çünkü vaktim değerli.
Her cümlene numaralandırıp cevap vermeme rağmen alıntı yaptığım mesajları okumadığımı yazman? :asd:

O da güzel hikaye ha..

Torreiranın cezalı duruma düşmesi sonucu bu maçı rahatlıkla kaybederiz

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt