⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Molde' ye atletizm yönünden bu denli ezilmek aşırı can sıkıcı. Bunlar kadar atletik ama çok daha kaliteli takımlara karşı oynayacağımız kesin. Biz de bu seviyede kalmayız, mutlaka daha iyi duruma geliriz ama öyle bir tane sağlam 8(6) ile filan önümüze kırmızı halılar serilmeyeceğini görmüş olduk. Gerçekçi olmak iyidir...

Yalnız hakemin bizim penaltıyı iptal etmesi skandal bir olay. Yunus topa hamle yapmak için ayağını uzatıyor Molde'li oyuncu Yunus'u engellemek amaçlı elini ayağına sokuyor ve o sırada elle oynuyor, yani Yunus kasıtlı olarak direk adamın eline dalmıyor adam Yunus topa müdahale edemesin diye kasıtlı elini araya sokuyor. Pozisyon çok net penaltı, orda penaltıyı verse 3-1 yapsak belki rakibinde gardı düşecek ve o baskıyı yemeyeceğiz.

Maç 2 2 bitseydi rövanş %50 %50 di simdi %60 bize döndü ama isimiz hala kolay degil

Bu arada bütün maç koştuk Molde yi yakalayamadik

berkan yunus keremin pozisyon almayı bilmemesi
Bu adamlara rağmen önde baskı ısrarı

İcardi bir ara sağbeke yardıma gitmiş adam karşılamaya, top çıkarmaya çalışıyordu
Neden, akıllı adam nerenin aksadığını görüyor
Ama bizim hıca mıhhh haftalardır görmüyor

Simdi okan hocayi dinledim. Spiker yeni birileri gelicekmi dedi . Okanda bu hafta bekliyoruz dedi.. spiker verratti mi yoksa dedi... Okan hoca verratti cok iyi bir oyuncu fakat cok zor almamiz dedi..

Bu tura Faroe Adaları veya Norveç takımı geleceği anlaşıldığında ben hiç de öyle kolay olmayacağını biliyordum zaten. Suni çim, soğuk veya değişik hava, sezon ortasındaki formda rakipler, uzun yolculuk... Lig maçının ertelenmesi çok iyi oldu cidden. Tabi asıl çok şükür Icardi doğru haftada kendini buldu...

Okan Buruk cidden bin tane hatayı izledi, durdu durdu o uzun pastan sonra sahaya doğru "iki pas yapın amk" falan diye söylenerek birilerine bağırdı. Türkçe bağırdı gibi geldi diye Icardi değildir herhalde demiştim ama öyleyse sıçtık. Icardi hocaya karşı triplere girerse biteriz...
Bitmeyiz yarın bavulunu eline verir yollar Erden başkan.

Toreiranın yanına 1 canavar gibi orta saha alınmazsa, kanatlar da rakibi takip etmezse bu takım her dirençli takıma karşı perişan olur.

Adamların muhteşem atağa çıkmasının ana sebeplerinden birisi de 2 defans oyuncusu da açılarak oynuyor.
Bekler ineri gidiyor.
Olm bir bakıyorsun berkanla nelsson da ileride.
ee kim defans yapacak kardeşim herkes ileri giderse hayvan gibi atak yersin. Yediğin ataklarda da kerem angelinoya ne kadar yardım etse de yunus bunu asla yapmadı hatta alanını bırakıp ortaya doğru geçti hep.
Yunus dikine çok iyi gidebiliyor çalım da atabiliyor ben olsam bunu daha 21 yaşındayken kanattan alır orta sahaya çeker 3lü ortanın sağında oynatırdım. Oynamak istediği yer tam olarak bu bölge ama ısrarla kanata hapsediliyor. Evet çalım atıp geçiyor ama bu onun için kolayı, sosunu seçip sağ ortada oynayabilen bir oyuncu olsa daha hızlı sıçrama yapardı. Toptan kaçmıyor ayağına alıyor dikine ilerliyor.

Bizim mevcut orta saha ve oyun düzeninde topu gelip alıp gitmediğin sürece başarılı olamıyorsun.
Barışa sürekli kızıyorum ancak bunun farkında olduğu için sorumluluk alıp zorluyor. Kerem, yunus, barış. Bu adamların kötü görünmelerinin yegane sebebi de bu.

Orta saha maalesef sorumluluk almıyor almıyor almıyor. Şişir icardi, kerem falan indirsin halı atak birbirinin önüne bırakılsın sonuç. Tek yapabildiğimiz oyun sistemi bu.

Halı saha mı lan bu herkes ileri gidiyor bu takımda oyuncular yerleşimi ben mi öğreteceğim.

Geri
Üst Alt