ŞL 24/25 2. Ön Eleme Turu M:2 | Fenerbahçe 2-1 Lugano | MS | 30 Temmuz

Ne çabuk karar veriyonuz abi daha lig başlamadı ya. Geçen sene oyewusi yerine düzgün bi oyuncu olsa ŞL gidemiyorduk. Molde maçlarını falan nasıl kazandığımızı unutmayın.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben geçen senede dedim f5 şampiyon olamaz diye haftalarca fener uçar kaçarken bu senede diyorum şampiyon olamazlar bu gönderimi ss al rtaş sezon sonu göreceksin bu sezon Trabzon Galatasaray arasında geçer birazda beştaş zorlar

Etrafımda f5 li arkadaşlarım vardı geldiği gün dedim ismail kartalı mumla ararsınız diye 😂
Abicim ,mou nun son yıllarını bilen birisi hiç olmadı roma dönemini takip eden birisi Allah korusun gelmesin derdi zaten benim fenerli arkadaşlarda coşuyordu ,daha fener taraftarı mou nun agresiflige ile tanismadi o yüzünü görünce ah İsmail diyecekler

Ligin başı beyler saçmalamayın , geçen sene zor eledik moldeyi köy takımını unutmayalım

Abicim ,mou nun son yıllarını bilen birisi hiç olmadı roma dönemini takip eden birisi Allah korusun gelmesin derdi zaten benim fenerli arkadaşlarda coşuyordu ,daha fener taraftarı mou nun agresiflige ile tanismadi o yüzünü görünce ah İsmail diyecekler
Abi dimarialı ronaldolu alonsolu Madrid’de bi halt yiyemedi bu adam böyle olacağı belliydi en sevdiğim 20 milyona forvet kazığı soktu

Ben geçen senede dedim f5 şampiyon olamaz diye haftalarca fener uçar kaçarken bu senede diyorum şampiyon olamazlar bu gönderimi ss al rtaş sezon sonu göreceksin bu sezon Trabzon Galatasaray arasında geçer birazda beştaş zorlar
Ya olamayabilirler de şuan bunun için bir dayanağın yok. Varsa da bu maç olamaz en azından.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mou son yıllarda 3 lu sisteme fena şekilde takmıştı bugünde deniyor ,hatta bana göre eldeki stoperlerden 1 2 gönderip yeni stoper isteyecek

lugano fizik olarak kötü takım

molde bodo glimt gibi kuzey takımı olsa içinden geçerlerdi fenerin

Milletin şapkalı hocası mis gibi top oynatıyor buradan tutup nasıl okanı övme işine konuyu getiriyorsunuz vallahi pes

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezonda sonradan açılan avantajlıdır, muhtemelen bu turu bir şekilde geçerler ama andolu takımlarının hedefi Lugano gibi top oynamak olmalı.

Geri
Üst Alt