Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.567
- 6.807
- 2.493
Ooow kötü olmuş çok üzüldüm tühDizi esnedi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooow kötü olmuş çok üzüldüm tühDizi esnedi gibi
Ben geçen senede dedim f5 şampiyon olamaz diye haftalarca fener uçar kaçarken bu senede diyorum şampiyon olamazlar bu gönderimi ss al rtaş sezon sonu göreceksin bu sezon Trabzon Galatasaray arasında geçer birazda beştaş zorlarNe çabuk karar veriyonuz abi daha lig başlamadı ya. Geçen sene oyewusi yerine düzgün bi oyuncu olsa ŞL gidemiyorduk. Molde maçlarını falan nasıl kazandığımızı unutmayın.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abicim ,mou nun son yıllarını bilen birisi hiç olmadı roma dönemini takip eden birisi Allah korusun gelmesin derdi zaten benim fenerli arkadaşlarda coşuyordu ,daha fener taraftarı mou nun agresiflige ile tanismadi o yüzünü görünce ah İsmail diyeceklerEtrafımda f5 li arkadaşlarım vardı geldiği gün dedim ismail kartalı mumla ararsınız diye![]()
Berbat ama tabi rakip de değişik bir takım.Fb nası ahbap
Abi dimarialı ronaldolu alonsolu Madrid’de bi halt yiyemedi bu adam böyle olacağı belliydi en sevdiğim 20 milyona forvet kazığı soktuAbicim ,mou nun son yıllarını bilen birisi hiç olmadı roma dönemini takip eden birisi Allah korusun gelmesin derdi zaten benim fenerli arkadaşlarda coşuyordu ,daha fener taraftarı mou nun agresiflige ile tanismadi o yüzünü görünce ah İsmail diyecekler
Ya olamayabilirler de şuan bunun için bir dayanağın yok. Varsa da bu maç olamaz en azından.Ben geçen senede dedim f5 şampiyon olamaz diye haftalarca fener uçar kaçarken bu senede diyorum şampiyon olamazlar bu gönderimi ss al rtaş sezon sonu göreceksin bu sezon Trabzon Galatasaray arasında geçer birazda beştaş zorlar
Biz o maçlardada bu kadar kötü oynamadık hücum presimiz vardı pozisyon yakalıyorduk kağnı gibi değildik bunlar üç pası bi araya getiremiyor ŞuanLigin başı beyler saçmalamayın , geçen sene zor eledik moldeyi köy takımını unutmayalım