Yahu Allah rızası için şu takıma hızlı adamlar alın.
Sara için yorum yapmak şunan erken.Ama hızlı bir oyuncu değil.Sertiği ile Çok top kapacak bir oyuncu gibide görünmüyor.Bence 10 numara oynamalıdır.Bu taksitle alınan oyunculara çok şüpheyle bakıyorum.Taksit olunca ederinin çok üzerinde fiyata alınıyor.Mesela sanchezi bu şekilde taksitle isteseler verirmiyiz..
Eğerki iyi bir tempolu hızlı orta saha almazsak hem merteni hem sarayı bitiririz.hepsini geçtim takım olarak zor durumlara düşerizDoğru planlama olmayınca sahaya doğru yayılamayınca çoğu oyuncunun performansı düşüyor.Mesela barış.
Ama transferde o kadar iş bilmez yöneticilere sahibiz ki buna okan burukda dahil inanılmax basit hatalar yapıyoruz.Yahu takım ben her anlamda ileri gideceğin diyor ama iş bilmezler ısrarla geri çekiyor.
Yahu günümüz futbolunda atletizm çok önemli.Biz ne kadar kağnı gibi adam var topluyoruz.Birde takım savunması rezalet olunca hatay gibi son derece yetersiz bşr takım karşısında ağzımız yüreğimizde maç izliyoruz.
Arkadaş onyekuru, o kadar yeterli olmasa bir gary rodriges neler yaptı şu lige.yemin ederim şu rezil ligde kağnı gibi kanatlar olunca anadolu takımlarının ekmeğine yağ sürüyorsun.Bıktım şu iş bilmezliklerden.
Yemin ederim kendş çapımda çözüm önerisi yapayım diyorum aklım karışıyor.Tıkanıp kalıyorum.Öyle rezil işler yapılıyor.
Sol bek diyoruz orta saha diyoruz..Birden kanat oyuncuları aklıma geliyor eee orayada daha iyi adamlar lazım diyorum.bitmiyor atkadaş eksik bitmiyor.
Şu köhnü daha önce izleyip araştırarak bize uymaz diyen zahanın son beş maçını izleyip bınu almayalım diyecek işi bilen adam yokmu koca camiada.Artık gına geldi şu yapılan basit hatalardan.
iPhone cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi