⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

Bayagi kacirdik zaten rakibin tek etkili hucumu gol oldu

Bu mac 5-0 dan sonra oynanmamis olsa bu kadar tepki olmazdi

5-0’in etkisiyle tepki büyüdü

Yoksa gercekten rahat 5 olacak macti ama 22/23 sezonu gibi bitiricilik sorunu yasadik

Yine direkten dönen topumuz var klasik
aynen öyle bjk macının homurdanmaları daha bunlar. yok sahada kötü gs yoktu. altı pastan kacan en az 4 pozizyon var.

Hoca aynı kafada devam ediyor
Senin bu oyuna uygun beklerin yok, 8’in yok hala bu ısrar niye
Ama değişiklikleri görünce bunun da bilinçli bir tercih olmadığını anlıyorum
Bu kadar görebiliyor, okuyabiliyor

Davinson olmasa bugün bildiğin farklı yenilmiştik
Öne geçtikten sonra 6-7 dk bile kalemizden uzak tutamadık, adamlar birkaç şut attı
Gelenler zahadan ziyechten daha iyi olmayacak
Sonraki maçlarda toreira-sara yapacak ve o zaman da demirbay daha iyiydi diyeceğiz

İlk yarı iyi oynadık diyenler vardı, ben mağlubiyet kokuyor demiştim
2. yarı son dakika zor kurtardık
Onda da davinson toreira olmasa yine yemiştik

Evet köhn olmaz, ziyech kötü, icardi bence kötü, barış bu maç kötüydü
Hocayı kurtaracak yeni oyuncular gelmezse bu sene erken havlu atarız
2. ligden bile 20 milyona adam alan yöneticiler olduğu için de zor

Yahu Allah rızası için şu takıma hızlı adamlar alın.
Sara için yorum yapmak şunan erken.Ama hızlı bir oyuncu değil.Sertiği ile Çok top kapacak bir oyuncu gibide görünmüyor.Bence 10 numara oynamalıdır.Bu taksitle alınan oyunculara çok şüpheyle bakıyorum.Taksit olunca ederinin çok üzerinde fiyata alınıyor.Mesela sanchezi bu şekilde taksitle isteseler verirmiyiz..

Eğerki iyi bir tempolu hızlı orta saha almazsak hem merteni hem sarayı bitiririz.hepsini geçtim takım olarak zor durumlara düşerizDoğru planlama olmayınca sahaya doğru yayılamayınca çoğu oyuncunun performansı düşüyor.Mesela barış.

Ama transferde o kadar iş bilmez yöneticilere sahibiz ki buna okan burukda dahil inanılmax basit hatalar yapıyoruz.Yahu takım ben her anlamda ileri gideceğin diyor ama iş bilmezler ısrarla geri çekiyor.
Yahu günümüz futbolunda atletizm çok önemli.Biz ne kadar kağnı gibi adam var topluyoruz.Birde takım savunması rezalet olunca hatay gibi son derece yetersiz bşr takım karşısında ağzımız yüreğimizde maç izliyoruz.

Arkadaş onyekuru, o kadar yeterli olmasa bir gary rodriges neler yaptı şu lige.yemin ederim şu rezil ligde kağnı gibi kanatlar olunca anadolu takımlarının ekmeğine yağ sürüyorsun.Bıktım şu iş bilmezliklerden.
Yemin ederim kendş çapımda çözüm önerisi yapayım diyorum aklım karışıyor.Tıkanıp kalıyorum.Öyle rezil işler yapılıyor.

Sol bek diyoruz orta saha diyoruz..Birden kanat oyuncuları aklıma geliyor eee orayada daha iyi adamlar lazım diyorum.bitmiyor atkadaş eksik bitmiyor.
Şu köhnü daha önce izleyip araştırarak bize uymaz diyen zahanın son beş maçını izleyip bınu almayalım diyecek işi bilen adam yokmu koca camiada.Artık gına geldi şu yapılan basit hatalardan.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla baya ter akittim , ciğerim yandı
Nobetteydim izleyemedim
Ama çok şükür kazanmışız
Ama böyle gitmez. Acil bir şeyler değişmeli

ilk maçın günahı olmaz. 7-1 de yenebilirsin, g.t zoruyla 1-0 da.

champ olduğumuz 2001-2002 sezonu gs'ın ilk hafta bir antalyaspor maçını hatırlarım, fark bekliyorduk, son dklarda ümit karan mı sergen mi ne atmıştı da zorla galip gelmiştik.
bats'ın son dk golü ile g.t zoru ile yendik.

çok iyi oynamadık ama barış'ın, sanchez'in falan mucizevi pozisyonları gol olsa belki fark bile olabilirdi.

tam tahmin ettiğim gibi oldu maç.

Uğurumuz Ciromuzu mutluluktan havalara uçurduk yine. Umuyorum ki oyunumuz zamanla oturacak ve yine yeni yeniden Mayıs ayında Şampiyon olacağız. 1/1 20240810_005657.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrikler Takım Torreira uzak ara sahanın en iyisiydi. Batshuayi takımı Batman edasıyla kurtardı. 442 ana plan olmaz ama sıkışan maçlarda çok işimize yarayacak belli oldu. Mauro İcardi bildiğimiz gibi yazdı yine golünü. Davinson Sanchez harikaydı. Haftaya daha iyisi FB_IMG_1723234592756.jpg

Ligin en iyi iki Santraforu Mauro İcardi ve Michy Batshuayi kitlenen maçı çözdüler. Batshuayi ve Kerem oyuna girdikten sonra tamamen sindirdik rakibi zaten. İlk 11 ve Rotasyon gayet iyi durumda fakat bu takıma Sol Stoper, 10 numara ve Sol Bek elzem duruyor. Konya maçı zor olacak.InCollage_20240809_231944769.jpg

Geri
Üst Alt