⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

Ucuz kurtulduk. Beraberlikte yangın tayfa acaip kafa şişirecekti. Neyseki gerçek taraftar stadı doldurup tam destek veriyor.

gs'a karşı hırstan çimleri yiyip, fbjkye helva gibi oynayan ekipler umarım bir daha geri çıkmamak üzere küme düşer.

gs'a karşı hırstan çimleri yiyip, fbjkye helva gibi oynayan ekipler umarım bir daha geri çıkmamak üzere küme düşer.
bu postu dün öğlen saatlerinde atmıştım.

akşama hatayspor'un açıklaması geldi. umarım hatay da malatya gibi bölgesel amatör'e kadar gider. hataylı vatandaşlarımız kusura bakmasın. konu onlarla ilgili değil.

şimdi bu açıklamanın, o dönemki bjk başkanı ahmet nur çebi'nin açıklamasından ne farkı var? iki tane puan için deprem trajedisini kullanmayın artık. kötü insanlar. bir de penaltı anını siyah-beyaz yapmışlar falan. utanırsın ya.

verilen penaltı, attığımız ikinci gol ve köhn'ün taç çizgisindeki pozisyonu üzerinden algı yapıyorsunuz.

* verilen penaltı doğru karardı. net olarak icardinin destek ayağına kilama vuruyor işte. gözünüzle gördüğünüzü inkar ediyorsunuz. o pozisyonda penaltı kararı bir fbli topçuya verilmese 15 gün editler yapa yapa ortalığı ayağa kaldırırdınız.

* batsuai'nin attığı golün neresinde ofsayt var diyorsunuz anlamadım? artık nizam gollere de şizofrenik şekilde algı yaptırıyorsunuz.

* köhn'ün pozisyonu ise sarı olabilirdi evet. ancak "yumruk" "kırmızı" derseniz fanatik birer aşağılıksınız demektir. bu hata da maçın sonucuna tesir eden bir hata değildi. bu tip sarı kartlar malesef atlanabiliyor ve daha yeni fb-ads maçında da atlandı, osayi'nin pozisyonunda. ayrıca oosterwolde'ye kırmızı verilebilirdi ama VAR, hakemin insiyatifine bıraktı sanırım. bak bunlar olabilir.

özetle, maçın sonucuna tesir edecek tek bir hata yoktu bu maçta. hatta hakem gereksiz faullerle maçı kesmeyip, son derece güzel bir maç yönetti. artık verilen nizami kararlara da yangın yapıp, sanki gs kollanıyormuş havası vermeye çalışmayın. gobbeles taktiğinize devam ediyorsunuz. yeter yaw.

iğrençleşmeyin daha ilk haftadan.

bu nasıl bir şeydir vallahi bu sene futbolu takip etmeyi bırakacaktım yine dayanamadım ama sanırım bırakacağım yaw.

iki tane puan için, (bjk gibi) alakası bile olmayan durumda, gs maçı sonunda deprem trajedisini kullanan hatayspor, bu hafta (ligin 2. haftası, kasımpaşa maçı) son dakikada yemiş. hem de kaleci erce kardeşlerin hatası ile.

ohhhh. içimin yağları eridi. kardeşler'den biri bu gece mutsuz uyuyacak.

ayrıca hem kpaşa hem hatay puan kaybetmiş oldu. ohhhh.

Geri
Üst Alt