⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

bence saatide gayet iyi - ne akşam soğuk ne bir şey olur yağış falanda olmazsa iyi bir saat.

aslında 16-17 maçları daha sık olması lazım bana göre.

Samsun tam bir deplasman takımı. 5 deplasmanda 5 galibiyetleri var. Şüphesiz ki fener ve beşiktaş derbilerinden daha zorlu geçecek. Üzerine Tottenham maçının da yorgunluğu olacaktır. Takım çok konsantre olmalı bu maça.
maçtan kopmuyorlar bi de
2-0 önde olsan bile kopmuyor bu bizim için sıkıntı

fenere ikincilik için yardım etmiş olacağız maalesef.

takımın bu maçta yorgun olacağını da pek sanmıyorum,

bjk maçından sonra 10 gün dinlenip tot maçına çıkacağız. genelde üst üste 3-4 maça çıkıldığında sıkıntı oluyor.

İlk yarı 2 tane atamazsak yeniliriz, 3 atamazsak puan bırakırız
Samsun 2. yarılarda oynayan ve kazanan takım
Biz de 2. yarışarda yiyen takımız
Buram buram puan kaybı kokuyor

Tayfur Bingöl 1 ay önce İnönü'de alakasız bir şekilde penaltı yaptırdı, malum. Yakın zamanda yeni arabası ile açık açık poz verdi Bjk plakasıyla.

Şöyle bir durumda, söz konusu biz olsak, salıncak kardeşler 30 gün boyunca 30 açıklama yapmıştı. Hala daha açıklama yapıyorlardı.

Şimdi de Samsun başkanı aleyhine sabahtan ısmarlama haber ile çamur atıp, akşamdan açıklama yayınladılar.

İnsanlara bu kadar iftira ve alçakça ima ile sürekli kul hakkına giriyorlar. Toplumu geriyor ve kutuplaştırıyorlar.

Akılları sıra Samsunspor'u motive edecekler :)

Vallahi normalde yanlışı yanlış ile tedavi etmenin yanlış olduğunu düşünürüm ama umarım okan koçuk'un yaptırdığı 3 penaltı ve emre kılınç'ın kendi kalesine takoz recep misali atacağı rövaşata golü ile 4-0 yeneriz.

Tayfur Bingöl 1 ay önce İnönü'de alakasız bir şekilde penaltı yaptırdı, malum. Yakın zamanda yeni arabası ile açık açık poz verdi Bjk plakasıyla.

Şöyle bir durumda, söz konusu biz olsak, salıncak kardeşler 30 gün boyunca 30 açıklama yapmıştı. Hala daha açıklama yapıyorlardı.

Şimdi de Samsun başkanı aleyhine sabahtan ısmarlama haber ile çamur atıp, akşamdan açıklama yayınladılar.

İnsanlara bu kadar iftira ve alçakça ima ile sürekli kul hakkına giriyorlar. Toplumu geriyor ve kutuplaştırıyorlar.

Vallahi normalde yanlışı yanlış ile tedavi etmenin yanlış olduğunu düşünürüm ama umarım okan koçuk'un yaptırdığı 3 penaltı ve emre kılınç'ın kendi kalesine takoz recep misali atacağı rövaşata golü ile 4-0 yeneriz.

2 fbli gelse de tüm her şeyi objektif şekilde konuşabilsek

Kim şikeci,kim fetöcü,kim yapıcı ortaya çıksın artık

Halil Umut Meler'i uzun bir aradan sonra boyle bir deplasmana atamalari pek masum gelmedi gibi bana. Ulan dusunuyorum da, ulkede hakem yok. Hepsi mac alamayacaklarini dusundukleri icin korkuyor, fener lehine is yapiyor.

:asd:

Cok sakat mac. Rakip formda, mac gunduz oynaniyor, öncesinde totnim macinin sonucu da önemli. Baskanlari vir vir konusuyor

Tipik puan kaybi kokan mac malesef

ligin 1.si ve 2.si oynuyor fbjk tarihinden büyük maç

Tot macindan daha cok korktugum mac. Insallah kazasiz belasiz alip kendimizi milli araya atariz

Geri
Üst Alt