- 17 Ağustos 2009
- 41.746
- 30.130
- 3.448
Yakın değil direkt sahibi Koç Holding. Opet yönetim kurulu başkanı.V.demirel bu maça hazırlanmaya çoktan başlamıştır. Sanchez de cezalı, çok dikkatli olmalıyız. Karşıda malum takıma yakın bir takım var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakın değil direkt sahibi Koç Holding. Opet yönetim kurulu başkanı.V.demirel bu maça hazırlanmaya çoktan başlamıştır. Sanchez de cezalı, çok dikkatli olmalıyız. Karşıda malum takıma yakın bir takım var
@Mümtaz Uçar agabey Maca gitcen mi+ mumtaz reis
Skor tahmini?Çok çok fark atacağımız bir maç olacaktIR.
5-0 İyimidir?Skor tahmini?
Ben simdiden kafamda oynamaya başladımDaha cok var ya hic heyecan yok
bayern maçı dönüşü hatay deplasmanı mağlubiyeti çok ekstrem bir şeydi ya.Volkan demirel’in bodrum hocasi olmasi birseyi degistirmez
Daha önce de taraftar’in cagdas cekincesi vardi kayseri ile 2-1 kazandigi icin ama daha sonra kayseri’ye 6 attik,basaksehir’e ise icerde disarda kazandik
Aynisi volkan demirel icin de gecerli,bayern dönüsü hatay ile kazandi ama ayni sezon ic saha da biz kazandik
Yine bir önceki sezon da 4 attik volkan’li hatay’a
Kazanacagiz insallah yeter ki mac secmeyelim puan kaybi lüksümüz olmamali ve herkesi bizim puan kaybetmeyecegimize alistirmamiz lazim
Bodrumu hic izelemedim ama FT tribünde olur
danyal admir+ mumtaz reis
bu hafta bodrumla oynayacağızVakit geçmiyor
bu hafta bodrumla oynayacağız
haftaya da tavan arasıyla
Bu mac gecen sezon ki ziyech+ bakambunun golleriyle kazandigimiz pendik maci gibi olur
+ Serhan Artamesdanyal admir