⚽ SL 24/25 H:13 | Bodrum FK 0-1 Galatasaray | MS | 23 Kasım

Batshuayi girmeli Mertens çıkmalı

okan efendi sayesinde boşa giden bir ilk 45 dakika daha.sakın devre arası transfer falan istemesin zaten inadına hep aynı adamları oynatıyor. mertensi oynatmamaktan aciz.onun saçmalamalarını laubali hareketlerini izliyoruz.

Freddy kopegi her yerde sanki Patrick Vieira gibi oynuyo. Takim yine salmis kendini sacma sapan paslar top kayiplari. Pozisyona giremedik su Bodrum’a karsi komedi gibi. Yunus’un sola Baris’in sag one gecmesi lazim. Sallai disari Jelert sag beke. Jakobs sakat diye takimin butun duzenini bozmus hoca.

Mertens ve Sallai değişmeli.

Ayıp olmayacaksa Mertens ile devre arası vedalaşıp 10 numara alalım.

Bek yok kanat yok 10 numara yok. Okan hocaya da birşey diyemiyorum.

şu fenerli olanları atın forumdan yav, illa küfür mü edelim, adam ben fenerliyim diye bağırıyor, hala forumda yazıyor nasıl iş bu
Valla birde küfür etsen neler olacak umutcum 😄 haklı bir serzeniş ama.

Hoca iyi oynayan yunusuda geriletti ortaya koyarak. Cocuk sol tatafta isil isil parliyordu

Çağırmayayım diyorum ama geçen sezonki içerdeki ifb maçına benziyor gidişat. Top oynamıyoruz. Şu ayıyı sezonda iki maç hoca gösteren Okan hocama da teessüf ederim.

Haklısın. Bu arada Bu maç yine 0-3 biter ama oynanaması gereken tüm oyuncular sahada, oynaması gerekenler kulübede.

Bu maç Yunus Barış Mertens’in yedek başlayıp Jelert Ziyech Bats sahada olmalıydı bin defa söyledim. Ve bu fikrimden de eminim
dediklerin olsa da zor geçecekti

Zayıf anadolu takımları bu yatış olayını hep yapıyorlar ama bizim hocalar buna hazırlıklı plan yapmıyorlar bence

Yunus, Abdülkerim ve Sallai tam bir rezil top oynadı ilk yarı.

Bu şekilde olursa atılır oyundan Abdülkerim.

Ayrıca Metehan da ciddi hatalar yapıyor.

Bizimkileri soyunma odasinda birer birer tokatlamak lazim. Bu mac taktik vs falan geciniz. Sarhos sarhos oynarsak 10 kisi bodruma bile yeniliriz

asker oyuncu asker oyuncu diye freiburgun yedeğini bize övdüler, 10 tane kadrom olsa bir tanesine almam sallaiyi

Geri
Üst Alt