⚽ SL 24/25 H:13 | Bodrum FK 0-1 Galatasaray | MS | 23 Kasım

Bodrum spor sözcüsünün fenerbahçe maçı sonrası da böyle konuşmasını bekliyoruz.

Fener oynasa şu maçı zevkten ölürdü fenerliler.. Bizim taraftar Galatasaray'ın başarısının en büyük mimarıdır. Galibiyet asla yetmez bize..

Ayrıca kaymak gibi hava ve zeminde pas atamayan herifler topun bok gibi zemine yapıştığı zeminde şov pasları, gereksiz çalım deniyor.
Lan olm düşünme yeteneği de mi yok sizde top zemine yapışıyor niye ısrarla çalıma giriyorsunuz. Şişireceksin bu zeminde topu bel hizasından şişireceksin.

Korkunç bir maçtı, ne izledik bilmiyorum ama bu kadar beceriksizliğin arasında 1 tane gol sıkıştırmak mucize oldu gerçekten. Cenabetlik midir, aptallık mıdır ben ne diyeceğimi şaşırdım, golü atmamak için resmen inat ettiler. Az daha 2 puan da gidiyordu zaten ki, şu kadar mallığın üzerine tam otururdu Allah kurtardı.
Batsuayinin sola vermediği paslar falan garipti

3 puan iyi de kardeşim bu kadar laubali oynanmaz. O top direğin birkaç cm sağına çarpsa girmişti. Hiç mi ders almıyorlar. Ziyech daha oynamasın. Yürüyecek hali yok. Barış Alper de sıkıntı büyük. Kerem gittikten sonra bir haller oldu buna. Acaba transferi vardı da gidemedim diye mi? Takımı sabote edecek derecede kötü tercihlerde bulunuyor. Osimhen i birkaç pozisyonda çıldırttı resmen

Okan Buruk’tan rakibin 10 kişi kalması bütün oyun planımızı bozdu gibi bir açıklama bekliyorum.

Geri
Üst Alt