Uğur Uzunoğlu
Tecrübeli Üye
- 1 Eylül 2009
- 7.479
- 3.376
- 2.088
Ne yaptı o göt?Celal efendi...
Hareketleri gordunuz mu ???
Biz seni yazdik oglum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yaptı o göt?Celal efendi...
Hareketleri gordunuz mu ???
Biz seni yazdik oglum..
Yahu reis ne anlatıyorsun ilk yarı neredeyse pozisyonun yok.Rakip 10 kişi bayada açıldılar..Kaç pozisyon buldıun.Hadi buldun atamadın işte arkadaş.Her maç aynı halt.Farkı açamıyoruz işte.Demekki son vuruşlar sıkıntılı.Yav şu maç şuursuzluklar olmasa 7-0 falandı maç. Kalecinin panter kesindiği 10 tane pozisyon var
Cevap soruda gizli zatenya bize karşı panter olan kaleciler fb ye karşı neden kova oluyor
Cevabını bildiğin sorular sorma.ya bize karşı panter olan kaleciler fb ye karşı neden kova oluyor
Evet hangi kameraya el sallıyor bu arkadaşbak buraya yaziyorum. Bu takim boyle gol falan gol atamaz. Yenersek beni banlayin
Gerçekten bunu dusundum hepsi konsantre bize. Fener maçında aptala yatiyorlar
Küçük takimlarmis işleri zaten zormuş üstüne her hafta hakkı yeniyormuş.Ne dedi yuvarlak??
Niye? Topculari son iki yilin sampiyonu lig lideri takima karsi bir puan alabilecekken tek golle kaybetmis. Gokhan yavsagi haric digerlerine bi sey demem.Bu bodrumspor futbolcuları falan çok üzülmüş, ağlıyolar resmen. Bunun tek açıklaması prim olabilir.
Ne yaptı o göt?
Kesinlikle ,ki deplasmanda fenere karşıda iyi oynadılarNiye? Topculari son iki yilin sampiyonu lig lideri takima karsi bir puan alabilecekken tek golle kaybetmis. Gokhan yavsagi haric digerlerine bi sey demem.