⚽ SL 24/25 H:13 | Bodrum FK 0-1 Galatasaray | MS | 23 Kasım

osihmen atsaydi 3800 lire kazanacktim simdi biliyorsunuz niye bu kadar kötü oynadi sansimi s.

hele hele kalenin önünde o paslari verdi ya cep telefonu firlatmak üzerideydim

Yahu reis ne anlatıyorsun ilk yarı neredeyse pozisyonun yok.Rakip 10 kişi bayada açıldılar..Kaç pozisyon buldıun.Hadi buldun atamadın işte arkadaş.Her maç aynı halt.Farkı açamıyoruz işte.Demekki son vuruşlar sıkıntılı.
Yahu inanılır gibi değil şu oyunu gördükten sonra hala neyi savunuyorsunuz.
Futbol böyle bir oyun sana karşı sürekli kapanınca ne olması lazım ya duran toptan atarsın yada bala göte atarsın.
Takımda prime messi, neymar, ronaldinho yoksa dünyanın her yerinde her takımında böyle olur.
Şut çekiyorsun yatıyorlar, orta yapacaksın 11 kişi ceza sahası içinde kontra kovalıyorlar. Bu yeni de değil bu arada ta yıllar önce Tolunay falan maç boyu set çekmişti.

Bu bok gibi oyuna rağmen pozisyonlar bulduk mu? Bulduk, kalecinin çıkarttıklarını geç laubalice harcanan en az 5 pozisyon var 1 tanesi zaten kaleye 1 metre.

Ayrıca zemin, rakibin oyun tarzı(oynatmama) ve hava karşılaşabileceğin 3 leş kombinasyon.

Yerden oynayamıyorsun top yapışıyor, havadan oynayamıyorsun orta açarken top yön değiştiriyor taca doğru gidiyor, şut çekeceğinde de 10 kişilik karşılama ekibi var.

Ne olmalıydı fark olmadı diye asıp keselim mi.

Laubalilik mi evet var zaten şu maçta eleştirebileceğimiz tek konu laubalilik.

Öyle bir maç ve skor ki kime sövsem bilemedim hocamı oyuncumu yada hiç eleştiri yapmamak mi kararsız kaldim

FM gibi her maç 4-5 atalım diye bekliyoruz haftada 3 maç varken bazen ister istemez vites düşürülüyor haliyle. Alkmaar maçında bambaşka oyun istiyoruz tabi ki.

FM gibi her maç 4-5 atalım diye bekliyoruz haftada 3 maç varken bazen ister istemez vites düşürülüyor haliyle. Alkmaar maçında bambaşka oyun istiyoruz tabi ki.
Bu maçta rüzgardan dolayı mazur gördüm ben ama laubalilik vardı takimda

kaleci değişmese kaleye tutan şutlardan 2 tanesi falan girerdi de herif iyi kalecilik yaptı.
mertens, yunus ve osimheni beğenmedim.
hakem gayet iyiydi bi falsosunu hatırlamıyorum.
batshuayi sadece gol istendiği anda oynamalı hatta golü attğından ne zaman girerse girsin çıkaracaksın o mentalde adam.
ziyech güzel gol atmaya çalışmasa atardı onu
metehan da iyi değildi
maçı izlerken zaman geçmek bilmedi. sıkıntılı skor diye değil sanki ilk yarı 90 dk gibiydi, evde de misafir vardı mecbur onlarla izledik diye de olabilir

Geri
Üst Alt