Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.784
- 5.233
- 1.713
23 sut
7 isabetli
6 isabetsiz
10 engellenen
Dedim iste engellenen sut rekoru kirmisiz
7 isabetli
6 isabetsiz
10 engellenen
Dedim iste engellenen sut rekoru kirmisiz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağa fenerin şutları kalecilerin içinden geciyorÜstüne vurdun tüm topları. Kalecilik bir şey yok.
Futbol böyle bir oyun sana karşı sürekli kapanınca ne olması lazım ya duran toptan atarsın yada bala göte atarsın.Yahu reis ne anlatıyorsun ilk yarı neredeyse pozisyonun yok.Rakip 10 kişi bayada açıldılar..Kaç pozisyon buldıun.Hadi buldun atamadın işte arkadaş.Her maç aynı halt.Farkı açamıyoruz işte.Demekki son vuruşlar sıkıntılı.
Yahu inanılır gibi değil şu oyunu gördükten sonra hala neyi savunuyorsunuz.
Ağa fenerin şutları kalecilerin içinden geciyor
Valla oğuz Aydın n attığı ilk gole bak baya üstüne vurmuş tutulacak toptuÜstüne vurmuyorlar ki. Bizimkiler kalecinin zıplamadan uzanağı yerlere vuruyor.
Kuş yuvası Bodrum..Küçük takimlarmis işleri zaten zormuş üstüne her hafta hakkı yeniyormuş.
Paraya bize karşı panter olan kaleciler fb ye karşı neden kova oluyor
Bu maçta rüzgardan dolayı mazur gördüm ben ama laubalilik vardı takimdaFM gibi her maç 4-5 atalım diye bekliyoruz haftada 3 maç varken bazen ister istemez vites düşürülüyor haliyle. Alkmaar maçında bambaşka oyun istiyoruz tabi ki.
ekibimizi ciğerimiz gibi bilmek suç mu
Düserken havada kalbini nasil tutuyordu birde...tiyatrocu köpekCelal efendi...
Hareketleri gordunuz mu ???
Biz seni yazdik oglum..
Konsantrasyon ve laubali oyun vardi. Onun icin bence olay futbolcularda bitiyor bugun. Bir de asiri ruzgarin da ufak etkisi var.Öyle bir maç ve skor ki kime sövsem bilemedim hocamı oyuncumu yada hiç eleştiri yapmamak mi kararsız kaldim