⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Ben uzun zamandır bu kadar gol kaçırdığımız maç hatırlamıyorum geçen sene Antep maçı vardı Barış'ın son dakikalarda sol ayağıyla vurduğu o maçtada inanılmaz kaçırmıştık.

Ama bu maç bariz şekilde hepsini sollar resmen hatırladığım 10 tane net pozisyon var tek tek sayarım hatta daha fazla bile olabilir.
Hatay macinda da çok kacti bu sezon

Osimenede bok atmaya başladık.
Osimen kim biz kim yahu..Bu adam olmasaydı şimdi herkes okan buruk’a sövüyordu.
Barış,yunus,mertensle buraya kadarda iyi getirdik.Takımda bek yok.takım planlaması Allaha emanet.
Şu lligde mağlup olmadık ama kötü oymadığımız maç iyi oymadığımız maçtan fazla.
Hala şu maçta iyi oynadığımız söyleyen var.

Devre arası takviye diyeceğim ama bu çapsız yönetimin ve okan buruk’un aldıracağı adamlardanda hayır gelmez.

Yönetimden Federasyon başkanımıza güveniyoruz diye açıklama bekliyorum.Okan buruktanda hakemlere güveniyoruz açıklamalarını bekliyorum.
Kazandığımız maçtan sonra böyle açıklamalar yapıyorsan şimdi kendini kurtarmak için konuşmayacaksın.

Galatasarayı şampiyon yaptırtmayacaklar!!!!

bu çok net

direkt eylem yapılmalı

figuran gibi sahaya çıkılmamalı!

9 eksikli eyupe 5-6 golü kaçırmayı marifet gibi anlatiyolar
Oğlum sen Şaban mısın? 9 eksiğin 9u ilk 11 mi? Sende ilk 11 den direk 3 eksik var. Kaan icardi jacobs. 9 eksiğe rağmen adam çıkıp santrforu stoper oynatmis da yenemedik gibi anlatiyorsun. Fb ye yatilan maclarin kopyasını oynadik da mi yenemedik? Hadi bakalim fb maçında aslarla cikacak Eyüp. Caner-dorukhan-berke-thiam hangi biri iyi performans verecek göreceğiz. Umarim o günde forumda olursun

Oğlum sen Şaban mısın? 9 eksiğin 9u ilk 11 mi? Sende ilk 11 den direk 3 eksik var. Kaan icardi jacobs. 9 eksiğe rağmen adam çıkıp santrforu stoper oynatmis da yenemedik gibi anlatiyorsun. Fb ye yatilan maclarin kopyasını oynadik da mi yenemedik? Hadi bakalim fb maçında aslarla cikacak Eyüp. Caner-dorukhan-berke-thiam hangi biri iyi performans verecek göreceğiz. Umarim o günde forumda olursun
Sabanim

Olur böyle puan kayıpları, kimseyi yıpratmaya değmez
Top oynamadan berabere kalsak bu kadar hararetlendirmezdi milleti, eze eze oynanan bi maçta 2 puan kaybı biraz kırdı milleti. Normalde şu oyunu ligte kime oynarsan oyna minimum 4-1 çakar geçersin, şans işte

Kerem demirbay ağlıyor oynamıyorum diye ulan neguzel pozisyon gelmiş atsana o golü. Gidiyon kalecinin üstüne vuruyon. Kaleci tabi yıldız ölüm ha fenerde üstüne vuruyor içeriye alıyorlar o başka.

Bukadar gol kaçırıp kalecin kova olursa puan kaybi normal

Kerem demirbay ağlıyor oynamıyorum diye ulan neguzel pozisyon gelmiş atsana o golü. Gidiyon kalecinin üstüne vuruyon. Kaleci tabi yıldız ölüm ha fenerde üstüne vuruyor içeriye alıyorlar o başka.

Bukadar gol kaçırıp kalecin kova olursa puan kaybi normal
Demirbay ve ziyech yaka paöa kovulmalı

Top oynamadan berabere kalsak bu kadar hararetlendirmezdi milleti, eze eze oynanan bi maçta 2 puan kaybı biraz kırdı milleti. Normalde şu oyunu ligte kime oynarsan oyna minimum 4-1 çakar geçersin, şans işte
Zaten o koyuyor kaçırdıklarımızın %10'u Icardi'ye gelse rahat galip gelirdik.

Yani işin açıkçası 3 gün önce zaten çok yorucu bir maçtan çıktığımız için bu maçta hiç böyle üstün bir hücum oyunu beklemiyordum. Puan kaybı olabilir ama durağan bir oyunla olur diyordum
Ne yapacaktık geriye çekilip set kuracaktık. Tüm oyncular topa odaklanacaktı. Kontra oynayacaktın. Osimhen, Barış, Yunus hızlı atağa çıkan oyuncular.
Bu dururken sürekli bas bas yapmak ucubelik. Yani dinlenmen lazım diyorsun ileride deli gibi hücum geriye deli gibi koşma var.
Senin elinde ne olursa olsun duran top gibi bir silah var kazanmam lazım çabalarına girmene gerek yok.
Bunları dile getirince suçlu biz oluyoruz ama.

Geri
Üst Alt