Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.378
- 2.269
- 2.278
Çıkıp bi açıklama bari yapın ya bugun şu maçı oynatmak şerefsizlikti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatay macinda da çok kacti bu sezonBen uzun zamandır bu kadar gol kaçırdığımız maç hatırlamıyorum geçen sene Antep maçı vardı Barış'ın son dakikalarda sol ayağıyla vurduğu o maçtada inanılmaz kaçırmıştık.
Ama bu maç bariz şekilde hepsini sollar resmen hatırladığım 10 tane net pozisyon var tek tek sayarım hatta daha fazla bile olabilir.
O maçtada öyle ama bu maç son yılların zirvesi oldu bu kadar 6 pas üzerinden bomboş kaçırdığımızı hatırlamıyorum.Hatay macinda da çok kacti bu sezon
Oğlum sen Şaban mısın? 9 eksiğin 9u ilk 11 mi? Sende ilk 11 den direk 3 eksik var. Kaan icardi jacobs. 9 eksiğe rağmen adam çıkıp santrforu stoper oynatmis da yenemedik gibi anlatiyorsun. Fb ye yatilan maclarin kopyasını oynadik da mi yenemedik? Hadi bakalim fb maçında aslarla cikacak Eyüp. Caner-dorukhan-berke-thiam hangi biri iyi performans verecek göreceğiz. Umarim o günde forumda olursun9 eksikli eyupe 5-6 golü kaçırmayı marifet gibi anlatiyolar
Kalecinin üzerine vurursan şampiyon olamazsın.bu kadar rahatlık gote batarO maçtada öyle ama bu maç son yılların zirvesi oldu bu kadar 6 pas üzerinden bomboş kaçırdığımızı hatırlamıyorum.
SabanimOğlum sen Şaban mısın? 9 eksiğin 9u ilk 11 mi? Sende ilk 11 den direk 3 eksik var. Kaan icardi jacobs. 9 eksiğe rağmen adam çıkıp santrforu stoper oynatmis da yenemedik gibi anlatiyorsun. Fb ye yatilan maclarin kopyasını oynadik da mi yenemedik? Hadi bakalim fb maçında aslarla cikacak Eyüp. Caner-dorukhan-berke-thiam hangi biri iyi performans verecek göreceğiz. Umarim o günde forumda olursun
Zaten battı şu an bizimkinede battı pozisyonlar böyle tek tek kafamda canlandıkça batıyor.Kalecinin üzerine vurursan şampiyon olamazsın.bu kadar rahatlık gote batar
Osimhen ekstra kacirdi,demirbay ve sallai ile.barisa aliskinizZaten battı şu an bizimkinede battı pozisyonlar böyle tek tek kafamda canlandıkça batıyor.
Sorun puan kaybı değil illa ki olacak ama asıl sorun bu atamaları yapmalarında ve buna yönetimin hiçbir şekilde reaksiyon gösterememesindeOlur böyle puan kayıpları, kimseyi yıpratmaya değmez
Top oynamadan berabere kalsak bu kadar hararetlendirmezdi milleti, eze eze oynanan bi maçta 2 puan kaybı biraz kırdı milleti. Normalde şu oyunu ligte kime oynarsan oyna minimum 4-1 çakar geçersin, şans işteOlur böyle puan kayıpları, kimseyi yıpratmaya değmez
Demirbay ve ziyech yaka paöa kovulmalıKerem demirbay ağlıyor oynamıyorum diye ulan neguzel pozisyon gelmiş atsana o golü. Gidiyon kalecinin üstüne vuruyon. Kaleci tabi yıldız ölüm ha fenerde üstüne vuruyor içeriye alıyorlar o başka.
Bukadar gol kaçırıp kalecin kova olursa puan kaybi normal
Hakem konusunda haklısında Ardanın suçu yokkiBu orospu çocuğuna düdük astırılmalı. Arda’da bu kulübe girmemeli
Zaten o koyuyor kaçırdıklarımızın %10'u Icardi'ye gelse rahat galip gelirdik.Top oynamadan berabere kalsak bu kadar hararetlendirmezdi milleti, eze eze oynanan bi maçta 2 puan kaybı biraz kırdı milleti. Normalde şu oyunu ligte kime oynarsan oyna minimum 4-1 çakar geçersin, şans işte
Ne yapacaktık geriye çekilip set kuracaktık. Tüm oyncular topa odaklanacaktı. Kontra oynayacaktın. Osimhen, Barış, Yunus hızlı atağa çıkan oyuncular.Yani işin açıkçası 3 gün önce zaten çok yorucu bir maçtan çıktığımız için bu maçta hiç böyle üstün bir hücum oyunu beklemiyordum. Puan kaybı olabilir ama durağan bir oyunla olur diyordum