⚽ SL 24/25 H:14 | Galatasaray 2-2 Eyüpspor | MS | 1 Aralık

Bu takımın kaleciyle karşı karşıya antremanı yapması lazım. İcardinin yokluğunda kaleciyle karşı karşıya düzgün bitirebilen oyuncu kalmadı kadroda. Sürekli vurduğumuz top kalecinin üstüne gidiyor

Sivasa, akbile filan deplasmanda puan bıraksak böyle koymazdı gerçekten enazindan beklenen bir kayıp olurdu ama şimdi iç sahada kayıpla fenerde ateslendirdik kendi ellerimizle

Dün lafı hiç geçmedi ama yediğimiz ilk golden once de faul.varmis trioda gösterince fark ettim

En yorucu şeylerden biri de bu maçta olan. Üstünsün, biraz ciddiye alsan 5-6 fark olacak ama sonuç puan kaybı. Paşa maçında da sinirden uyuyamamıştım bu yüzden.

Çok kolay gol yiyen ve son pas,ortaları ve bitiriciliği iyi olmayan hücumcular doluyken bu durumun yaşanması normal.

Bitiricilik hadi neyse olur ama savunmamız ve kale resmen yol geçen hanı. Bu kadar kolay gol yememiz iyi sinyaller vermiyor. Hızlı hücuma kalkan büyüklerden biriyle deplasmanda oynasak fallafoş olma ihtimalimiz yüksek.

Bitiricilik hadi neyse olur ama savunmamız ve kale resmen yol geçen hanı. Bu kadar kolay gol yememiz iyi sinyaller vermiyor. Hızlı hücuma kalkan büyüklerden biriyle deplasmanda oynasak fallafoş olma ihtimalimiz yüksek.
Hocamızın acilen 3lü sevdasından vazgeçmesi gerekiyor. Yunus ve Barış'a yazık ediyoruz resmen.

takımına transfer etme karşılığında futbolcunun babasından borç para isteyen karaktersizin teki. Ha bir de "yaprağını yerim senin" diye de yalvaran adam.
Ya yemin ediyorum dunden belli ne kadar kufur ettim. sanirim bilerek yapiliyor. Futboldan bir sureligine uzaktan takip etmek lazim. vallahi suanki ortam hic saglikli degil. Ahlaksizlik, serefsizlik tavan yapmis.

Ya yemin ediyorum dunden belli ne kadar kufur ettim. sanirim bilerek yapiliyor. Futboldan bir sureligine uzaktan takip etmek lazim. vallahi suanki ortam hic saglikli degil. Ahlaksizlik, serefsizlik tavan yapmis.

Yol kazası diyip geçeceğiz. Biz ne kadar burada kafa patlatsak da olayı çözecek hoca, teknik heyet ve futbolcular. Bu maça özel oturup düşüneceklerdir. Takımımızda son 2 sezonu şampiyonlukla bitirmiş ve bu sezonda büyük ihtimalle şampiyon olacak bir hoca var. Tecrübe var yani. Ne yapması gerektiğini biliyor, o yüzden içim rahat.

Çok fazla spor programlarına takılı kalmamayı öneririm.

Yol kazası diyip geçeceğiz. Biz ne kadar burada kafa patlatsak da olayı çözecek hoca, teknik heyet ve futbolcular. Bu maça özel oturup düşüneceklerdir. Takımımızda son 2 sezonu şampiyonlukla bitirmiş ve bu sezonda büyük ihtimalle şampiyon olacak bir hoca var. Tecrübe var yani. Ne yapması gerektiğini biliyor, o yüzden içim rahat.

Çok fazla spor programlarına takılı kalmamayı öneririm.
Renktas vallahi maca uzulmuyorum. Hatta Arda ve takimina helal olsun. Herkezi g*t ettiler.
Dedigin gibi yol kazasi. Takim muhakkak oturup seyredecek. Acikcasi dunki mac iyidik. Hatta macin basinda net kirmiz kart verilmedi Sanchese. Sansliydik. Ama ortam suan okadar igrenc ki. Sosyal medyaya giresim yok.

osimhen sayesinde baya yabanci takipcimiz olmus

Hocamızın acilen 3lü sevdasından vazgeçmesi gerekiyor. Yunus ve Barış'a yazık ediyoruz resmen.

4'lü çıkacak bek de yok ki. Jakobs paso sakat, Jalert desen oturmadı bir türlü. Pek konuşulmuyor ama kalede de problem var kimse kusura bakmasın, dün yediğimiz ilk gol ve AZ maçında yediğimiz gol rezillikti.

Transfer manyağı falan değilim ama oturmayan şeyler var çok net yani. Bek lazım.

IMG_6018.webp

Şu zemini halledemeyen yönetim yüzünden saha avantajımızı kullanamadığımız gibi oyuncular da tek tek sakatlanıyor.
Zaten Galatasaray düşmanları bizi tökezletmek için elinden geleni yapıyor da, bir de kendi kendimize engeller çıkarıyoruz.

Geri
Üst Alt