⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Üçlü defans oynuyorsun iki tanesi anadolu takımında stoperde yer bulamaz sonra hakem felan. Son iki maçtır ne stoper var nede sallai yunus ikilisi var ne sonuç bekliyorsunuz. Yunus la sallai yüzünden osim de iş yapamıyor.

manajın şu pozisyonuna el vermeyen ki vardan izledim şeref yoksunu hakem gitti metehana kırmızı veriyor ve hala bazı şeref yoksunları yapı diyor.Açık Açık bize savaş ilan etmiş ali ve sadık köpeği hacı osman.Kardeşim ben neden her maç hakemler tarafından katliama uğruyorum.

Oynanan tiyatroya, yapılan şerefsizliklere rağmen hadi oğlum söke söke şu maçı alın bizi sevinçten dört köşe yapın. Allahınıza kurban böyle devam

1733666705334.webp

takır takır diyemem ama - sallaiye ortalık sara'nın topu
pnaltıdaki pas gibi işler son 2 maçta eksikliğini yaşadığımız işler

BAY ve Yunus biraz uyanmalı.

hele hele yunus - o nasıl şuttur yani - mucize gibi şans o topu yumurtlaması herifin.
10 kişiyle bundan daha iyi oyun zor hocam

Ikinci yari akilli oynamak lazim, ama öyle fazla da cekilmemek lazim. Baski yersek o golu illa yeriz

Yedek de ucak gibi biri yokki kontralarda cezalandirsak. Tam onyekuruluk 2ci yari olacak

Adil bir yönetim olsa şu an Sivas'ın 9 kişi kalması lazımdı. Bu kadar kötü niyetli bir rakip ve hakem karşısında galip durumda olmamız mucize

Kırmızı kartlık pozisyonda az kalsın gol yiyorduk.. Bein hiç göstermedi bile... Hepinizi üstüste koyacaz lan

Levent tüzemen bu beinspordan bahsetmese bizim başımızdaki adam bundan bile bahsetmeyecek.Çünkü taraftar baskısıyla tepki veriyorlar.Bu konuda inanılmaz yetersiz başkan ve yönetime sahibiz.Dünyadan bi haberler..

İlk yarım saatte maçı kapadım. Uzun yıllar sonra ilk defa maç kapattırdılar bana. Bunlar zihnen maça gelmemiş dediğim bu ruhsuzlar ordusu nasıl oldu da 10 kişi maç çevirdi ilk yarı? Golleri kim attı?

Geri
Üst Alt