- 31 Ağustos 2021
- 70.442
- 50.404
- 3.843
taraftar evlerine dönerken koştursun - tren/metro kaçırsın işkence çeksin diye.Niye 21:00?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taraftar evlerine dönerken koştursun - tren/metro kaçırsın işkence çeksin diye.Niye 21:00?
her ne kadar malmç maçında çok kızıp laf etmiş olsamda forvette onu oynatmak durumundayız .Suayipte ısrar etmek lazım, sezon başına çok iyi başlamıştı ve fitti, elbet o dinamizmi yine sağlayacak 1 maç oynatarak oyuncu harcayacak lüksümüz yok
Bizim taraftar oyuncu seçiyor çok net ,suayip fenerden geldiği için ön yargı var ama bu adam bize gayet istekli geldi birden 3.firvet konumuna düştü ve haftalsrca hoca oynatmadı yada 5 10 dk oynattı yani fit olmaması dogal oyuncu oynadıkça form tutar özellikle tecrübeli oyuncular keza mete yerine nelssona dans versek şimdiye form tutmuştuher ne kadar malmç maçında çok kızıp laf etmiş olsamda forvette onu oynatmak durumundayız .
mertens desek iyice kısa ileri hat oluyor. ayrıca sara ve yunusa çok iyi istasyon oluyor mertens.
Sallai biraz daha ofnsif rolle oyunda olacaktır arkasında Jelert ile tahminen.
Sol taraf Berkan Yunus olur gene.
En büyk sıkıntı stoperler şu an-alternatifin yedeğin yok. Kaan nasıl döner belli değil ama çok rahatlatır. Apo'da %100 iyileşmiş değil , sürekli risk tam dönmeden oynatmak.
katılıyorum ama bathshuaide birazcık istekli olması lazım, oda bir gerçek.Bizim taraftar oyuncu seçiyor çok net ,suayip fenerden geldiği için ön yargı var ama bu adam bize gayet istekli geldi birden 3.firvet konumuna düştü ve haftalsrca hoca oynatmadı yada 5 10 dk oynattı yani fit olmaması dogal oyuncu oynadıkça form tutar özellikle tecrübeli oyuncular keza mete yerine nelssona dans versek şimdiye form tutmuştu
Lazyo maçında solda jacobs vs ve yunus olur ,savunma olarak sakatlarin iyileşmesi çok önemli
Mertens sallai forvet oynayamaz ki mertensi çok koşturuyoruz tadic gibi oynatmiyoruz o yüzden hoca dinlendirerek oynamali ,bu adamlar robot değil sakatlanana kadar zorluyor bu noktaya çok kiziyorum
ntvspor stüdyolarından stada canlı bağlanmışız gibi yazmışsın.trabzon haftalardır kötü sonuçlar alıyor ve köşeye sıkışmış durumda. çıkış maçı olarak göreceklerdir. hiç de fena olmayan bir hücum hatları var.
bizim eksik oyuncular ile ilgili flu bir durum var. kim olacak, kim olmayacak?
bütün bu gelişmeleri alt alta koyduğumuzda çok çok çok zor bir maç bizi bekliyor.
Avrupada max 1 tur gecerizMağlubiyet gelmeyecek bu sezon ligde @Veli Baltacı
Diyorum inanmıyorsunuz yahu
Ligi namağlup bitireceğiz / Avrupa’da da final oynayacağız
Devre arasında bu takıma 2-3 tane iyi transfer gelirse bence saçma sapan aksilikler olmazsa; (osimhen’in sezonu kapatması, Sanchez’in 2 ay sakatlık yaşaması gibi) finale yükselirizAvrupada max 1 tur geceriz
Senin var mı tahminin
ben iddia işinden anlamam ki?Senin var mı tahminin