⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Elemanın kardiyo yemesi lazım. Oynatırsak formunu bulur bence. Kampta asılacaktır diye düşünüyorum . İdi+Icardi’nin arkaya düğünce iyice dalmış, hantal bayağı şu an. Neyse ki ara var bu sene
orda sende haklısın tabide - ulan yani icardi sezon kapatmış - vaktin gelmiş . insan bu günlere hazırlanır yav

zaten 3M alıosun hayat güzel...biraz gaz olsana.

Yine net bir açı göremedik. Çok acayip işler oluyor. Yani bariz çıkmış golü nasıl verebilirsiniz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakem golü verdikten sonra hangi açıdan görüntü ekrana geldi gördün mü renktaşım? Topun arkasından izletiyorlar pozisyonu dalga geçer gibi

Bu defansla nasıl şampiuon olacaz her maç 2 den aşağa yemiyoruz

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denizlere bir de göklere
cennetteki meleklere
bayrak tutan direklere
şampiyon CİMBOM yazdiracagiz

yıldız,güneş,şimşek,aya
yaprak,toprak,cama,aynaya
okuldaki kara tahtaya

kadıköy'e,altiyola
fener,moda,kalamisa
beşiktaş'tan kabatasa

haksız çıkan kırmızı karta
verilmeyen penaltıya
radyo, basın,televizyona

caddelere sokaklara
evlerdeki duvarlara
edirne'den ardahan'a

galatasaray-bayrak (1).gif

Tribün çekimi gelirse o dışarıdan çevrilmiş gibi duran topun o zaman emin oluruz, %99,9 çıkmış ama işte binde bir de olsa çıkmamış olabilir. VAR da ondan karışamaz yani. %99,9'luk görüntü var. %100'lük görüntü yok...

Yönetim derhal aciklama yapsın. Dışarıdan gelen toptan gol yedik. Onu geçtim dün fener maçında hangi pozisyon olursa olsun, fener lehine olan her pozizyonu 5-6 açıdan saniyesine verdiler. Bein ,TFF bizi durdurmak için elinden geleni her hafta dojaz arttırarak devam ediyor. Haftaya da ortasaha olan faule penaltı bile vrrirler

Geri
Üst Alt