- 17 Eylül 2018
- 20.834
- 23.670
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu golü verdiler abi. Bu gol döndü hakem de penaltıyı vermedi. Şaka gibi işler oluyor.
orda sende haklısın tabide - ulan yani icardi sezon kapatmış - vaktin gelmiş . insan bu günlere hazırlanır yavElemanın kardiyo yemesi lazım. Oynatırsak formunu bulur bence. Kampta asılacaktır diye düşünüyorum . İdi+Icardi’nin arkaya düğünce iyice dalmış, hantal bayağı şu an. Neyse ki ara var bu sene
Bu VAR neyi inceledi bu pozisyonda? Şimdi götten element uydurmasınlar auta çıkıp çıkmadığı VARın görev alanına girmiyor diye
Hakem golü verdikten sonra hangi açıdan görüntü ekrana geldi gördün mü renktaşım? Topun arkasından izletiyorlar pozisyonu dalga geçer gibiYine net bir açı göremedik. Çok acayip işler oluyor. Yani bariz çıkmış golü nasıl verebilirsiniz
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Draguş a da teşekkür edelim çok malca bi faul yaptı golden önce
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oha nasıl verdin dmden atsana liste varsadietteyim ahbert 1 haftada 7 kilo verdim
Dost sohbeti olsa ne incelediklerini anlatırdım dostum. Forum diye yazamıyorum şimdi.Bu VAR neyi inceledi bu pozisyonda? Şimdi götten element uydurmasınlar auta çıkıp çıkmadığı VARın görev alanına girmiyor diye