⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Adamalar TR ile abd de verdikleri özetlerde bile farklı görüntüler veriyor. Maçı istersen 1000 kamera ile çek nafile karşımızda öğle böyle bir organizasyon yok.

Bu arada çizgi pozisyonu için; evet bizim paylaştığımız açıdan, ki verilen açılar arasında en güvenilir olan o, %99,99 çıkmış gibi görünüyor top ve ben de topun çıktığını düşünüyorum.

Ancak çizgi kamerası görmeden %100 demek imkansız ve VAR eğer başka kamera yoksa %99,99 bile olsa böyle pozisyonlara müdahale edemez çünkü edebilmesi için %99,99'luk kanıt yetmiyor. Yani bizim kullandığımız görsel VAR'ın müdahale etmesi için YETERLİ DEĞİL. Protokol gerçekten öyle.
Aynı yeri çeken 20 tane kamera var 1 tanesinden bile pozisyonu çıkaramıyorlar mı şimdi.

Bu manipülasyon, iyi o halde her maç birileri tek maçlık çalışsın maçı çekmeyi bıraksın var karışamasın.

Hiç biri yoksa kale arkasındaki asansör kamera var nereye bakıyor uğurcanı mı izliyor.

Bu açıları veren kamera olmaması da ayrı skandal zaten. Sen o kadar sistem kur, şu çizginin çıkış çıkmadığını inceleme.

Ben şeyi merak ediyorum. Ofsaytta "topun önünde" olup olmadığının önem kazandığı pozisyonlar var. Bu yarı otomatik 3 boyutlu ofsayt sistem o ofsayt pozisyonları için topun hizasını belirliyor değil mi?

Sanki Trabzon atağında ofsayta bakarmış gibi o anı durdurup hiza kontrolü yapsan topun gerideki hizasına bakıyor. Rastgele bir oyuncuyla topun hizasını kıyasla mesela böylece görmüş olursun çizginin ilerisinde mi gerisinde mi...

Faruğum ön alan baskısına gönderiyor hoca ve top ortasahada olsa bile. tek pasla geçilince komple ortasaha dağılıyor zaten.Ben sadece torreiranın suçu oldugunu düşünmüyorum.
O gecen sezonlar öyleydi ama artik okadar önde degil kendisi. Yinede oraya sanchez gibi daha uzun, fizigi güclü topu kesebilen ayagi iyi olan birini isterim.

S... öyle işi. Ne güzel dünya kamera koyma sonra kanıt yok de. Bu bildiğin hırsızlık şerefsizlik

Orada kamera olmaması rezalet, katılıyorum da... Yani iki yönlü de olabilirdi o çizgi tartışması... Çizgi kamerası var ama biraz dik açıdan baktığı için direklere uzak kısmını almıyor çizgilerin...

Orada kamera olmaması rezalet, katılıyorum da... Yani iki yönlü de olabilirdi o çizgi tartışması... Çizgi kamerası var ama biraz dik açıdan baktığı için direklere uzak kısmını almıyor çizgilerin...
Kesin vardır kamera orda. Kasımpaşa maçında vardı. Gizledi bu suç şebekesi yine

Aynı yeri çeken 20 tane kamera var 1 tanesinden bile pozisyonu çıkaramıyorlar mı şimdi.

Bu manipülasyon, iyi o halde her maç birileri tek maçlık çalışsın maçı çekmeyi bıraksın var karışamasın.

Hiç biri yoksa kale arkasındaki asansör kamera var nereye bakıyor uğurcanı mı izliyor.

20 kamerada da olsa tam çizgide değilse olmaz işte. Hiçbirinde %100 diyemezsin. Asansör kamera ne halt ediyor bilemem ama tam çizgiden çekeyim diye kasmıyordur herhalde operatörü...

Bizim paşa maçında çizgi kamerası vardı dün fb maçında da vardı. Bu bildiğin adli olay

Yahu bizim statta ÇİZGİ KAMERASI VAR AMA DİREKLERE UZAK YERLERİ KADRAJA ALMIYOR diyorum... Kasımpaşa maçında da orayı almıyordu. Ceza sahasını ve yakın çevresini çekiyor çizgi kamerası sadece...

Yahu bizim statta ÇİZGİ KAMERASI VAR AMA DİREKLERE UZAK YERLERİ KADRAJA ALMIYOR diyorum... Kasımpaşa maçında da orayı almıyordu. Ceza sahasını ve yakın çevresini çekiyor çizgi kamerası sadece...
Tamam ben de diyorum ki Onu gösterseler ordan bile belli olur çıktığı. Nerde bu kamera

O top çıkmasa Bein elli tane görüntü çıkarmıştı bile işlerine gelince iş yapmayı akıl ediyorlar.

20 kamerada da olsa tam çizgide değilse olmaz işte. Hiçbirinde %100 diyemezsin. Asansör kamera ne halt ediyor bilemem ama tam çizgiden çekeyim diye kasmıyordur herhalde operatörü...
Yakında çıkar 3-5 açı. Elinde ne var ne yok yayınlayamayan bir yayıncı olduğu sürece tamamen boşa enerji kaybediyoruz.

Aynı bölümü çeken. Kamera arkası, yan kamera, karşıdaki yan kamera, çizgi kamerası, örümcek kamera en az 5 net görüntü vardır. Bunlardan en az 2si de net çekmiştir bilerek vermedi herifler. Nasıl geçen haftaki mertensin net faulünü göstermemek için 40 takla attıysa ne eksik ne fazla.

Yunusun golünde bile arkadan geniş açıyla attığı golü görebiliyorsa net olarak topun çıkıp çıkmadığını alabilecek kameralardan birisi budur.

Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Yayındaki görüntüleri tümüyle veremeyen yayıncı net olarak adli olaya katkı sağlıyordur.

Geri
Üst Alt