Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.948
- 66.999
- 5.003
Hamsispor bu futbolu fb ye oynasa 4-0 yenmişlerdi. Eyüp ve trabzonun şeyi bize kalktı nedense. Şenol ve ozan fb maçına bukadar asılmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun birazda suydu bu maç, adamlar hem Banza ve hem Muhammed Cham'la Torreira ve Sara'ya düserken Ozan Tufan'i da araya sokarak durmadan 3e 2 yakaladilar orta sahayi.Sara çok pasif kaldı şu ana kadar.
Gördüklerini bile yorumlayamıyorlar. Banza kaval kemiği ile Sara nın baldırına vuruyor, sağ ayağının topuğu darbe ile sol ayağına çarpıyor.Trio yine ortalığı karıştırıyor
2. gol öncesi Banza temiz almış topu
Sara'nın düşmesinin nedeni topmuşGördüklerini bile yorumlayamıyorlar. Banza kaval kemiği ile Sara nın baldırına vuruyor, sağ ayağının topuğu darbe ile sol ayağına çarpıyor.
Bende trio programında konuşanların insan mı hayvan mı olduğunu ayırt edemiyorum daha çok hayvan olma ihtimalleri var...
O değil de ne koyduk bee
Kimlik yaşım 30 lakin içimiz 60 oldu. GS li olmak harbiden rahatlıkmış. :red:Dünya futbol tarihinin en manyak takımıyız. Her maç adrenalin şöleni.
Kafan mı iyi dostum. Tartışmalık durum yok net dışarıda top.Chatgpt'ye sordum görselle top içerdeymiş