Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.372
- 60.286
- 3.473
Ananizin izdusumune koyayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muslera-banza pozisyonuna penaltı diyolar ya zuaahahah
ANANA girdi mi 3 pts kodum ifblisiokanin istifa etme vakti geldi
Stoper ve sol bek olmazsa olmaz.İyi koyduk ama çok gol yiyoruz ve çok kolay yiyoruz. Devre arası ilk transfer net kaliteli bir stoper olmalı. Sonra skorer bir kanat.
Musleranın geç cıkması faydalı oldu orada ilk defamuslera-banza pozisyonuna penaltı diyolar ya zuaahahah
geç çıkmayip öyle dalsa buyuk ihtimal banzaya girecekti , banza vurduktan sonra elini boşa sallamak yerine.orta sahada da aynı aga. dedim ya bende berkancıyım her zaman. yetenek olarak olmasada mental olarak hep hazır adam maça. takım arkadaslarını motive ediyor. belki boey kazanıldıysa, +30m avroya satıldıysa dolaylı yoldan bu adamın katkısı vardır. taylanlı dönemden beri kalsın derim hep. ama sınırlı yetenekleri tam bi saatli bomba.Ben Berkan çok iyi demedim. Ben de pek beğenmem ama oynadığı mevki yanlış.
şu yukarda attığım açıyı tek sefer 2 sn falan gösterip bir daha ekrana getirmediler.Su topu dogru acidan göstermemeleri aslinda herseyi izah ediyor.