⚽ SL 24/25 H:16 | Galatasaray 4-3 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

okanin istifa etme vakti geldi
ANANA girdi mi 3 pts kodum ifblisi

1734416825055.webp

İyi koyduk ama çok gol yiyoruz ve çok kolay yiyoruz. Devre arası ilk transfer net kaliteli bir stoper olmalı. Sonra skorer bir kanat.

Çocuklar ayağınıza sağlık çok önemli maçtı. Kalecimize laf söylemek içimden gelmiyor ama gerçekten son senesi olmalı. 1-2 top kurtarman lazım yoksa hücum oyununun manası kalmıyor.

Ben Berkan çok iyi demedim. Ben de pek beğenmem ama oynadığı mevki yanlış.
orta sahada da aynı aga. dedim ya bende berkancıyım her zaman. yetenek olarak olmasada mental olarak hep hazır adam maça. takım arkadaslarını motive ediyor. belki boey kazanıldıysa, +30m avroya satıldıysa dolaylı yoldan bu adamın katkısı vardır. taylanlı dönemden beri kalsın derim hep. ama sınırlı yetenekleri tam bi saatli bomba.

önceden bu tarz maclar sezonda 1-2 tane olurdu şimdi nerdeyse her hafta yaşıyoruz

bunda da tek sebeb hakemler filan degil

her mac bu takım 2-3 gol yiyorsa o takımın hocası bişeyleri yanlıs yapıyor demektir

kanat oyuncularını bek oynatmak,as oyuncular varken yedekte bekletmek...

dışarıdan çıkan golün ilk görüntüsünü izlediğimde tamam dedim iptal net yani .golü nası verdi neye göre verdi ses kayıtları çıkınca görücez. şu top çıkmamış diyen ne gördü çok merak ediyorum

Dün auta giden topta gol verecek kadar cüretkar hale geldi adamlar, Allah bilir bundan sonra bu kadar da olmaz diyeceğimiz neler göreceğiz?
Sessiz kalmamak şart.

Geri
Üst Alt