Ferdi Gümüşkaya
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 1.810
- 1.159
- 1.913
Su Yusuf'u da dahil edebilsek takima, inanilmaz guzel olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle saçmalıkları okumak beni nedense çok sinirlendiriyor. Halbuki he deyip geçmek lazım.Mertens gerçekten skor/pozisyon katkisi olmasina ragmen bize yaramiyor artik ve sempatik oldugundan ve verdigi gol/assist sayilari iyi oldugundan tepki görmüyor ve birazda göz boyuyor malesef.
Aslında bende sinir oldum ama iki gol birden attı. İkinci golü herşeyi sildi.Barış şahane miydi? İzledin mi hocam maçı. Delirtti herkesi. Sadece gol attı bugünü kurtardı.
Ilk yari çok kötüyken ikinci yarida bi okadar iyiydi benceBu sezon izlediğim belki de en kötü oynadığımız ilk yarı.
nando kendisi şampiyon yapacaksa o modu açarLigin 2.yarisinda nandonun bize son bir şarkı söyleyip form tutacağını düşünüyorum ben
Hahaha, sana yok a. caps cevap birakmistim, alkis renktasFark atacağız, 4-6 arası atarız.
Katilirsin katilmassin o ayri konu ama saygisizliga gerek yok.Şöyle saçmalıkları okumak beni nedense çok sinirlendiriyor. Halbuki he deyip geçmek lazım.
"sempatik oldugundan ve verdigi gol/assist sayilari iyi oldugundan tepki görmüyor ve birazda göz boyuyor malesef"Katilirsin katilmassin o ayri konu ama saygisizliga gerek yok.
Mertens'in top kayiplari, oyun içinde çok kaybolmasi, zayif sutlari, kötü duran toplari kullanmasi bize çok eksi yaziyor. Sence ne için bize eksi yazmiyor?
Bu arada kisisel maç istatistiklerini bakabilecegimiz site bilen varmi? Maç basi top kaybi falan.
Bazen kendi kendime hem avrupada hem ekonomik olatak istikrarlı bir yapıya neden ulaşamıyoruz diyorum..Berkanla batshuayi düzenli oynasa bjk bizi geçer