⚽ SL 24/25 H:17 | Kayserispor 1-5 Galatasaray | MS | 22 Aralık

Mertens gerçekten skor/pozisyon katkisi olmasina ragmen bize yaramiyor artik ve sempatik oldugundan ve verdigi gol/assist sayilari iyi oldugundan tepki görmüyor ve birazda göz boyuyor malesef.
Şöyle saçmalıkları okumak beni nedense çok sinirlendiriyor. Halbuki he deyip geçmek lazım.

5 atmış olabiliriz ama karşımızdaki takımın seviyesi oldukça düşükdü çok havaya girmeden çalışmaya devam edelim bugün takım özellikle savunmada aksadı

Jakobsu sol stopere çekerim
Sağa da sildillia alırım davinsonu tek stoper oynatırım
Jakobs-davinson-sildillia
En azından kanattan yediğimzi geçişler azalır tek stoperli bir sistem olsada hayvan gibi geçiş savunur ve yakalarız

Ligin 2.yarisinda nandonun bize son bir şarkı söyleyip form tutacağını düşünüyorum ben

Şöyle saçmalıkları okumak beni nedense çok sinirlendiriyor. Halbuki he deyip geçmek lazım.
Katilirsin katilmassin o ayri konu ama saygisizliga gerek yok.

Mertens'in top kayiplari, oyun içinde çok kaybolmasi, zayif sutlari, kötü duran toplari kullanmasi bize çok eksi yaziyor. Sence ne için bize eksi yazmiyor?

Bu arada kisisel maç istatistiklerini bakabilecegimiz site bilen varmi? Maç basi top kaybi falan.

Yeni yıla şöyle giriyoruz.

14617-2.webp

Katilirsin katilmassin o ayri konu ama saygisizliga gerek yok.

Mertens'in top kayiplari, oyun içinde çok kaybolmasi, zayif sutlari, kötü duran toplari kullanmasi bize çok eksi yaziyor. Sence ne için bize eksi yazmiyor?

Bu arada kisisel maç istatistiklerini bakabilecegimiz site bilen varmi? Maç basi top kaybi falan.
"sempatik oldugundan ve verdigi gol/assist sayilari iyi oldugundan tepki görmüyor ve birazda göz boyuyor malesef"

yazarsan saçmalık cevabı alman normal olur. Teknik bir tespit yapsan "katılmıyorum" der geçilir. Adam takımın beyni. Kusursuz bir bağlantı oyuncusu. Ara ara etkisiz maçlar oynaması da normal. Daha yeni Trabzon maçını aldı adam tek başına.

Nasıl kuduruyorlar ama

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkanla batshuayi düzenli oynasa bjk bizi geçer
Bazen kendi kendime hem avrupada hem ekonomik olatak istikrarlı bir yapıya neden ulaşamıyoruz diyorum..
İşte kim ne derse desin gol katkısıda yapmış olabilir şu batsa çok ciddi paralar veriyoruz.Yani batsdan daha fazla iş yapacak genç oyuncu bulamuyorsak işte istikrarı hiç bir zaman yakalayamayız,Berkanda aynı şekilde.Tamam yabancı sınırı var diye belki ama yani şu berkandan daha faydalı daha bir büyük takım oyuncusu çok net bulur Galatasaray.Malesef as ile yedek oyuncular arasında uçurum fark var.

Geri
Üst Alt