⚽ SL 24/25 H:17 | Kayserispor 1-5 Galatasaray | MS | 22 Aralık

Seri den , Diagne den sonra dünyanın en yavaş siyahi oyuncusu daha da gelmez diyordum gene gelmiş şaka maka :)

Lan batsman aramızda 6-7 yaş var , 100 metrede ben bile geçerim lan seni . Az koş olum koş

1734890719709.webp

Ümit Özata

Ali Kaldırıma

Kaleci Onurcuğa

Hulusi itine

Gwt Bedri ye

Karton kabadayı Hacıosmana

Avrupa yakasındaki sertaça

Hakan Urala

Yeşilçamdaki Sezerciğe

Ahmet Konançlara

Ahmet Ercanlara

Maymun Hüsnü ye ( cennet mahallesinde oynayan )

Çarli dizisindeki afakana

Yani kısacası tüm kestanesi çizilmiş unsurlara..
Uğur Dündar,Ercan Saatçi,Athena Gökhan liste dışı kalmış.

4 lüye dönmek hücum gücümüzü düşürdü bu maçta ama enteresan şekilde savunma gücümüzü de yükseltmedi. 3 lüde en azından hayvani bir hücum gücümüz oluyor

"sempatik oldugundan ve verdigi gol/assist sayilari iyi oldugundan tepki görmüyor ve birazda göz boyuyor malesef"

yazarsan saçmalık cevabı alman normal olur. Teknik bir tespit yapsan "katılmıyorum" der geçilir. Adam takımın beyni. Kusursuz bir bağlantı oyuncusu. Ara ara etkisiz maçlar oynaması da normal. Daha yeni Trabzon maçını aldı adam tek başına.
Millet'in sempatiden dolayi adama her hangi baska oyuncuya göre daha az tepki vermesi saçmalikmi?

Bu Mertens uzun zamandir kusursuz bir baglanti oyuncusu degil. Bunu iddaa etmek çok ama çok iyimser. Zaten sorunun tam üstüne basmissin: ofansin ve orta sahanin baglantisi olmamasindan anca kontra yada uzun toplarla temiz çikiyoruz.

Sahaya giren Dingilatörler ile ilgili görüntü ya da enformasyon var mı

Yönetim istifa diye girip muslerayla foto çektirmeğe çalıştı herifler
Herif bildiğin atlayıp sahaya geçti kimsenin umrunda olmadı. Önce saldıracak zannettiler ama fotoğraf çektirince kale arkası saldırmaya başladı koltukları kırıp attılar. Sahaya giren adama saldıran diğer adamda tribün lideri.

Geri
Üst Alt