- 30 Ağustos 2009
- 30.111
- 19.965
- 2.393
Kuzenim yazmışKötü hislerine ne oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuzenim yazmışKötü hislerine ne oldu
Kötü hislerine ne oldu
Koyim onaKuzenim yazmış
Hocacihan da arabanın içinde viski içiyorum. Çevirme var mı buralarda???Koyim ona
YokHocacihan da arabanın içinde viski içiyorum. Çevirme var mı buralarda???
Uğur Dündar,Ercan Saatçi,Athena Gökhan liste dışı kalmış.Ümit Özata
Ali Kaldırıma
Kaleci Onurcuğa
Hulusi itine
Gwt Bedri ye
Karton kabadayı Hacıosmana
Avrupa yakasındaki sertaça
Hakan Urala
Yeşilçamdaki Sezerciğe
Ahmet Konançlara
Ahmet Ercanlara
Maymun Hüsnü ye ( cennet mahallesinde oynayan )
Çarli dizisindeki afakana
Yani kısacası tüm kestanesi çizilmiş unsurlara..
Uğur Dündar,Ercan Saatçi,Athena Gökhan liste dışı kalmış.
Millet'in sempatiden dolayi adama her hangi baska oyuncuya göre daha az tepki vermesi saçmalikmi?"sempatik oldugundan ve verdigi gol/assist sayilari iyi oldugundan tepki görmüyor ve birazda göz boyuyor malesef"
yazarsan saçmalık cevabı alman normal olur. Teknik bir tespit yapsan "katılmıyorum" der geçilir. Adam takımın beyni. Kusursuz bir bağlantı oyuncusu. Ara ara etkisiz maçlar oynaması da normal. Daha yeni Trabzon maçını aldı adam tek başına.
Oranlara üfleyen adamKapanış oranlarında baya favori durumuna geldik 0-4, 1-5 ağırlıklıydı.
Herif bildiğin atlayıp sahaya geçti kimsenin umrunda olmadı. Önce saldıracak zannettiler ama fotoğraf çektirince kale arkası saldırmaya başladı koltukları kırıp attılar. Sahaya giren adama saldıran diğer adamda tribün lideri.Sahaya giren Dingilatörler ile ilgili görüntü ya da enformasyon var mı
Yönetim istifa diye girip muslerayla foto çektirmeğe çalıştı herifler