⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

Göztepe birşey oynamadı, Davinson'un saçma sapan pozisyon hatası ile gol buldular o kadar. Ama pozisyon da vermediler o konuda iyilerdi. Zaten burada konu Göztepe değil bizim sıfır üretkenlik ve laubalilikle oynamamız. Bu görüntü ile UEFA falan hayal kurmaya gerek yok, ligde zirveyi koruyalım yeter. 2 haftalık arada kesin formdan düşeriz diyordum sağolsun yine yanıltmadılar. 1-2 topçu dışında kendine bakan motive olan pek olmamış. Tabi bunda Okan hocanın payı yadsınamaz, sağolsun her boşlukta uzun uzadıya aralar verip momentumu aşağı çekiyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göztepeyle niye bu denli göndermeli takılıyoruz hala tam anlamadım - mevzumuz mu vardı önceden.

posyon fazla olmasa da maç baya zevkli oldu

göztepe de baya sağlam bi takım, samsun ifb'den fln da iyiler

3. 2. bitirebilirler
kolayca

her maç süper oynayıp 3-5 gol atamayız beyler, dünyada hiçbir takım her maçını çok iyi oynamıyor.

eyüp maçı gibi 300 tane gol kaçırıp berabere kalsak daha mı iyiydi, ayrıca tamam pozisyona giremedik ama rakibi de sokmadık

real madrid sürekli bok gibi oynayıp CL alıyor :asd:

Pozisyon vermedik günün sevindirici tarafı bu. Evet diken üstünde izledik ama baktığında pozisyonları yok adamların.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zor mac olacagi belliydi

Pek pozisyon vermedik ama üretemedik de

Göztepe takimi ayni young boys gibi fizik gücü ve atletizm ile oynayan bir takim

Bu tarz takimlar ters geliyor ama kazanmasini bildik

Bravo takim

Tartışmalı pozisyonlara ne diyorsunuz? Koray’ın pozisyonu penaltıya daha yakındı bence. VAR hiç incelemedi, bekletmediler oyunu. Vermese de görüntü tam kanıt olmadıysa okeyim bu arada. Fenerliler Torreira’nın eline çarptı falan demiş de yanına çarpıyor bence, ele çarpsa o kadar hızlı gitmezdi. Bunda da VAR tarafından tespit edilebilecek görüntü mevcut değildi, el olsa bile kapalı mı açık mı karar verilemiyor. Maçın hakemi de el görmedim demişti

3 sene daha yaşlandım ya. Abi şu takıma dikine koşabilen bir insan evladı bulup aldırmayan kulübü terketsin
Gerçekten inanılmaz.Bir tane böyle adam yok.Ne ilk 11 ne yedek.
Bazen diyorum bu kadroyla bu seri muazzam birşey..
Kapanan takımlara karşı böyle bir adam olsa bir iki dribling yapsa rakip kabak çiçeği gibi açılacak.Ama olmadığı için rakipler çok rahat ediyor.Birde takım savunmasımdaki sahaya yayılış falan iyi olmayınca çok kötü bir hal alıyoruz.

Devre arası transfer döneminde hangi sistemle oynayacağız kesin karar verip ona göre transfer yapılmalı.
Kim ne derse desin bşz mertensle 4-2-3-1 değil 4-4-2 oynuyoruz.Ve sara-torreira ikilisi bunun için uygun değil.Örnek mika gelirse gene değişen birşey olmayacak.Tabiki bireysel olarak çok ciddi fark yaratır mika ama genel olarak aynı sorunları yaşamaya devam ederiz.

Üçlüde doğru isim ama İşte dörtlü sistemle devam edeceksek mika doğru isim mi..
Dörtlüde sağ bek lazım üçlüde stoper..
Ayrıca hangi sistem olursa olsun çok net orta saha lazım.Hılzı adamlar atlet adamlar lazım..

göztepe bu arada düzgün yönetilsin lig sınırları içinde çok yol alır.

Yaw o değil de 2inci golde Osimen'in Mertens'e, Yunus'u göstermesine ne diyonuz?

Geri
Üst Alt