Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.075
- 39.382
- 3.993
hakem rezildi fakat konya kalecisi berabere bitecek macı elleriyle verdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize olsada kırmızı rtaş zamanlama hatasıyla yapabilir bir oyuncu biz atılırdık bunlar atılmıyor tabi fark burada.Olabilir abi yoruma açık posyon, ben bizim oyuncuya verseler söverim o pozisyona. Sen kırmızı diyebilirsin ak kara bi pozisyon değil, tartışmaya gerek yok yani.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O iş belli olmaz işte 2 maç kazara puan bırakırsın bi bakmışsın liderliğe ortak çıkmış.Sinir bozmaya gerek yok. Bunlar bu oyunla bi yere kadar giderler, içeride osurtarak 5leriz iş biter
Yalıdan kurulmuş yapı bu işte. Medyayı satın alırsan her suçun üstünü örtersinTV’ de bir kişi hakemlerle ilgili konuşmuyor, komedi
Bize verirlerdi aynen o kesin. Pis söverdim ben de, malum sövülmelik adamdan bol bişey yok memleketim futbolunda.Bize olsada kırmızı rtaş zamanlama hatasıyla yapabilir bir oyuncu biz atılırdık bunlar atılmıyor tabi fark burada.
Futbolun adaleti vardır reis, bunlar rakip falan olamaz. Görmedin mi adam kaç tane savunmacı varsa doldurdu son dakikalardaO iş belli olmaz işte 2 maç kazara puan bırakırsın bi bakmışsın liderliğe ortak çıkmış.
Biz de atılan adama söverdik hatayı hakemde aramazdıkBize olsada kırmızı rtaş zamanlama hatasıyla yapabilir bir oyuncu biz atılırdık bunlar atılmıyor tabi fark burada.
Adam zıplasa topa vurabilme şansı vardıKonyalı daha yükseğe çıkarken ve tek amacı top iken net bir şekilde adama dirsek atıldı nası çağrılmaz var a inanılmaz gerçekten.
Utanma mı var bu koç ve acunda ya Eyüp maçını örnek gösteren adam buBoyle maclar uzucu bitse de gene de arada olumlu buluyorum. Boyle mac boyu hak yediklerinde bir daha konustuklarinda destek aldiklari kisiler bile destek veremeyecektir. Kamuoyu olusturamazlar.