GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos Sayfa 144

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
92,9K
Sayfa
144/150
Hakemlik fazla bisey yok
Pozisyon teknik olarak topa değmedi ise faul ancak kesinlikle VAR'lık pozisyon değil. Hakem maç içinde oyna demişse gol, kaldı ki görüntüde topa değip değmediği belli değil. Hakem iyi lakin VAR müdahalesi direkt kural dışı. Yabancı VAR olayı devam etmesi gerekirdi. Resmen hissiyat ile VAR'a çağırdılar.

Mertens lige kötü başladı ve komple sezonu götüremez gibi. Bizim 1 orta saha daha almamız ve 4-3-3'e geçmemiz lazım. 4-3-3'te 2 ofansif 8 ile biri Sara yanına da Melo gibi biri ile çarkımız daha iyi işleyecektir.
Ya bunu geçen senenin sonunda düşünmemiz lazımdı. Mertens 37 yaşında yav normalde Türkiyede bir oyuncunun 37 yaşında emekli olmasını beklersin emekli olmasa da yavaş yavaş oyuna sonradan giren bir rolde düşünürsün

Biz 37 yaşındaki adamı maksimum eforla kullanmaya çalışıyoruz hem hücumda hem press kısmına kendini yırtmasını bekliyoruz adamın. Okan Hoca bu kafayla giderse bu sene Mertens den verim alamaz

Ikinci yari toparladik biraz. Ozellikle Saraldau oyundan cikip birbirini taniyan topcular oyuna girince duzeldik. Ama sonlarda gene dustuk oyundan. Bats biraz ciddi oynasa Icardi yine saplardi. Hele Torr'un vermedigi pasta ben bile cildirdim.

Hakem ozellikle VAR cagirdiktan sonra iyice azitti. Kim bilir ne fisildadi alikoc kulagina.

Konya deplasmanı ve sezonun maçı ben çok daha kötü bir Galatasaray bekliyordum fizik olarak kötü değil takım icardi kerem form tutacak gibi görünüyor

Olumsuz dikkatimi çeken boşlukları kapatan rakibe karşı hep musleraya dönüp uzun çıkıyoruz ilerde batsuayi yoksa topu indirecek adam yok

Bunun temel sebebi merkez orta sahada topu alıp rakibi delecek oyuncumuz yok

Sara bakalım nasıl çıkacak
Muhtemelen de Okan hoca onu degil de bekleri oyuna sokmaya calisacak. Merkez Orta Saha kaptirdigi an 1-1 kaliyorlar defansla. O riski almak istemiyor. Ama bekler ile de kanatlar bir uyum icine giremiyor. Dolu dolu bir oyun bir turlu oynayamiyoruz. Bu arada ben Konya'da puan birakiriz diye dusunuyordum. O yuzden 3 puan mutlu etti, oyun ama degil. Son 2 yilin şampiyon takimi ama cok temel hatalar yapiyor.

1-2 öndeyiz tirnaklarimizi yiyoruz 3. Senemizdeyiz yine ayni yanlislar devam ediyor.Hoca hiç geliştirmiyor kendini.Rakip basmadan pas hatasi yapiyoruz.Muslera sürekli uzun top oyna kanatlara ikili mucadele olsun yine top kaybi.Yerden oyun kurdursana.Asla gs için yeterli bir hoca değil.

Muhtemelen de Okan hoca onu degil de bekleri oyuna sokmaya calisacak. Merkez Orta Saha kaptirdigi an 1-1 kaliyorlar defansla. O riski almak istemiyor. Ama bekler ile de kanatlar bir uyum icine giremiyor. Dolu dolu bir oyun bir turlu oynayamiyoruz. Bu arada ben Konya'da puan birakiriz diye dusunuyordum. O yuzden 3 puan mutlu etti, oyun ama degil. Son 2 yilin şampiyon takimi ama cok temel hatalar yapiyor.
Okan hocanın oynatmaya çalıştığı oyun en zor taktiklerden biri eksiksiz bir takım olması lazım tüm dişliler tıkır tıkır çalışmalı

Bizde ise en az iki dişli eksik 3-4 tanesi de alarm veriyor

Geri