Emre Turunç
Aslan Üye
Orta saha alınmassa bu sezon bitmez.
Şimdi baktım Dünya Göz’de randevular dolu.Yarın dünya göze randevu alıyorum senin adına 13.00 a uygun mu?
Metin öztürk'e mikrofon gelse diyeceği tek laf "2de 2 - gerçek 5 yıldıza gidiyoruz. CL maçımız var, teşekkürler"Yıkacaksın ortalığı o gol için. Bugün yıkmazsan yarın yine iptal edecekler.
Pozisyon teknik olarak topa değmedi ise faul ancak kesinlikle VAR'lık pozisyon değil. Hakem maç içinde oyna demişse gol, kaldı ki görüntüde topa değip değmediği belli değil. Hakem iyi lakin VAR müdahalesi direkt kural dışı. Yabancı VAR olayı devam etmesi gerekirdi. Resmen hissiyat ile VAR'a çağırdılar.Hakemlik fazla bisey yok
Ya bunu geçen senenin sonunda düşünmemiz lazımdı. Mertens 37 yaşında yav normalde Türkiyede bir oyuncunun 37 yaşında emekli olmasını beklersin emekli olmasa da yavaş yavaş oyuna sonradan giren bir rolde düşünürsünMertens lige kötü başladı ve komple sezonu götüremez gibi. Bizim 1 orta saha daha almamız ve 4-3-3'e geçmemiz lazım. 4-3-3'te 2 ofansif 8 ile biri Sara yanına da Melo gibi biri ile çarkımız daha iyi işleyecektir.
Muhtemelen de Okan hoca onu degil de bekleri oyuna sokmaya calisacak. Merkez Orta Saha kaptirdigi an 1-1 kaliyorlar defansla. O riski almak istemiyor. Ama bekler ile de kanatlar bir uyum icine giremiyor. Dolu dolu bir oyun bir turlu oynayamiyoruz. Bu arada ben Konya'da puan birakiriz diye dusunuyordum. O yuzden 3 puan mutlu etti, oyun ama degil. Son 2 yilin şampiyon takimi ama cok temel hatalar yapiyor.Konya deplasmanı ve sezonun maçı ben çok daha kötü bir Galatasaray bekliyordum fizik olarak kötü değil takım icardi kerem form tutacak gibi görünüyor
Olumsuz dikkatimi çeken boşlukları kapatan rakibe karşı hep musleraya dönüp uzun çıkıyoruz ilerde batsuayi yoksa topu indirecek adam yok
Bunun temel sebebi merkez orta sahada topu alıp rakibi delecek oyuncumuz yok
Sara bakalım nasıl çıkacak
Okan hocanın oynatmaya çalıştığı oyun en zor taktiklerden biri eksiksiz bir takım olması lazım tüm dişliler tıkır tıkır çalışmalıMuhtemelen de Okan hoca onu degil de bekleri oyuna sokmaya calisacak. Merkez Orta Saha kaptirdigi an 1-1 kaliyorlar defansla. O riski almak istemiyor. Ama bekler ile de kanatlar bir uyum icine giremiyor. Dolu dolu bir oyun bir turlu oynayamiyoruz. Bu arada ben Konya'da puan birakiriz diye dusunuyordum. O yuzden 3 puan mutlu etti, oyun ama degil. Son 2 yilin şampiyon takimi ama cok temel hatalar yapiyor.
Faulü yapan K.Sporlu oyuncu anasını satayim