Serdar Alper
10 Numara!
Transfer falan kurtarmaz aga, sahada hiç ama hiç hiç hiç bi organize yokMckennie tranfer edilip 4-3-3 e dönülmeli.
Transfer falan kurtarmaz aga, sahada hiç ama hiç hiç hiç bi organize yokMckennie tranfer edilip 4-3-3 e dönülmeli.
Sara yı boklayacak ne gördüler ilk yarıda?
Sağ kanatta Kaan Ayhan a bir engel olabilsek sorunu çözeceğiz de Kaan orda çizgiye çıkmaya korkuyor ceza sahasının içinde bekliyor rakibi Yusuf çizgiye basarak maç boyunca bomboş kaldı orda
Tamam da rakip orta alanı kapatmış beklerden çıkan yok boş yere dripling deneyemez ki zaten Ndiaye tipinde bir adamda değil belli k . Kafa toplarını tüm takım saçma sapan uzaklaştırmak için vurdu sadece bir kere Sara rakip ceza sahsı çevresinde Kerem'e indirmişti o da Barış'a verdi o çok kötü vurdu. Şu an Sara iyi oynuyor da demiyorum ama bir uyumsuzluk olduğu da çok belli. Rakip ortayı kapatınca bizim kanatları kullanmamız lazım ama beklerden destek gelmeyince orayı da iyi kullanamıyoruz.Ya bunlar olur ama bazı topları çok kötü kullandı. Çok düz oynuyor hiç dribling falan denemedi kafa topunu falan baya kötü yerlere vurdu. O kadar verkaç da yapsın abi bi zahmet.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu da ilk maçta çöp ilan ederler merak etme.Paredes gecen sene gelse tam aradigimiz adamdi.
Istersen kaleye sok Kerem'i ne alaka? Kerem kafa atamiyor mu bos pozisyonda?Benim anlamadıgım golden sonra keremi niye sag kanada aldık. Almasak barış kafayı vurmuştu orda
Hoca oynattigi futbolun tersine oyuncu transfer ediyor.Bir kerede sorumlulugu alip sara'yi ben seçtim aldirdim demez.Olum dedik Sara öyle basan eden adam değil onu alıyorsan ya 4-3-3 oynatacaksın ya Mertens pozisyonunda diye.
Adamı daha ilk 11’inde çöp ilan eden tipler var. Sizden bir halt olmaz, onu bile bile alıp bu pozisyonda ısrar edecek olanlardan da olmaz.
Bence 4-2-3-1 in sonuna geldik üstad.Transfer falan kurtarmaz aga, sahada hiç ama hiç hiç hiç bi organize yok
Gelmeden çöp ilan etmişler idiOnu da ilk maçta çöp ilan ederler merak etme.
sara yaptığı asistlerin bir çoğunu kornerden yapmış ama bizde korneri zorla futbola devam ettirdiğimiz mertens kullanıyor .