GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos Sayfa 75

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
94,7K
Sayfa
75/150
İlk yarıda şeyi unutmuyorum sara ceza yayının hemen önünden kafayla topu ceza sahası içinde bomboş olan Kerem’e attı, kerem boş olmasına rağmen kafayla topu ceza sahası dışındaki Barış’a verdi ve Barış’ın gelişine şutu taca kadar çıktı.

O an Sara ben nereye geldim demiştir

Ya bunlar olur ama bazı topları çok kötü kullandı. Çok düz oynuyor hiç dribling falan denemedi kafa topunu falan baya kötü yerlere vurdu. O kadar verkaç da yapsın abi bi zahmet.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam da rakip orta alanı kapatmış beklerden çıkan yok boş yere dripling deneyemez ki zaten Ndiaye tipinde bir adamda değil belli k . Kafa toplarını tüm takım saçma sapan uzaklaştırmak için vurdu sadece bir kere Sara rakip ceza sahsı çevresinde Kerem'e indirmişti o da Barış'a verdi o çok kötü vurdu. Şu an Sara iyi oynuyor da demiyorum ama bir uyumsuzluk olduğu da çok belli. Rakip ortayı kapatınca bizim kanatları kullanmamız lazım ama beklerden destek gelmeyince orayı da iyi kullanamıyoruz.

Kaan da feci aksıyo

Lan bide barışa kızıyo nerdesin diye asıl sen nerdesin sağbekte olman gerekirken nelsonun yanında duruyosun kanadı boşaltıp

O kadar ağırlaşmış ki bi pozisyonda belini döndüremediği için topu taca atamadı kornere attı

Barış Alper sağ kanada geçince etkinliği 2 kat filan artıyor. Driblingleriyle ikili mücadeledeki başarısıyla daha etkili oluyor sol kanada göre. Sadece topu kullandığı yere biraz daha bakarak oynaması lazım

Olum dedik Sara öyle basan eden adam değil onu alıyorsan ya 4-3-3 oynatacaksın ya Mertens pozisyonunda diye.

Adamı daha ilk 11’inde çöp ilan eden tipler var. Sizden bir halt olmaz, onu bile bile alıp bu pozisyonda ısrar edecek olanlardan da olmaz.
Hoca oynattigi futbolun tersine oyuncu transfer ediyor.Bir kerede sorumlulugu alip sara'yi ben seçtim aldirdim demez.

Maç içinde de demiştim Kaan’ı tek gördüğüm anlar kafayla topu kornere attığı anlar. İşin b.k tarafı sağ bekin işi sağdan yapılan ortaları engellemek olması gerekirken orta açılırken beyim ceza sahasında oluyor ki golü de böyle yedik.

Geri
Üst Alt