GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos Sayfa 76

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
94,7K
Sayfa
76/150
valla kimse kusura bakmasın icardinin başını çektiği bir grup zahayı küstürdüler hocada tabşiki sırf bu top kontrölü nedir bilmeyen futbol zerkası var mı yok mu belli olmayan kerem için.kerem gol attığında icardi febeye kendi atsa o kadar sevibnmezdi

Toreria bile cok az topa dokundu tenis maci gibi yukardan yukardan bir mac ne zaman topu yere indirsek pozisyon oldu

Bugun icim hic rahat degil sanki puan kaybi olacak
Okan Buruk'un 100. maçı imiş. Okan hoca ile 2 sezonda sezon hiç 2'de 2 ile başlamamışız. Kıyıcı maç önü yayınına çıktı dün. Her şey puan kaybını çağırıyor yani anlayacağın.

İlk yılın kadrosunun okan tarafından kurulmadığı net belli oldu bu arada, Okan takımı başakşehir ve trabzon'a çevirmeye calışıyormuş ama erden timur buna engel olmuş açık ve net bu. Erden gittiği an düboa'yı çekti kadroya : D
Tabiki öyleydi renkdaş kabak gibi görünem birşeydi. Erden timur bu takıma kalite kattı, fm tayfa gibi sara,jelert fantezilerinin şampiyonluk isteyen takıma yeterli olmayacağını biliyordu

Arkadaşlar, bu takımın bütçesinin yarısı kadar olan takımlar bizden daha derli toplu futbol oynuyor. İlk defa bugün teknik ekibin ve hocanın ciddi şekilde sorgulanması gerektiğini düşünüyorum.
hay ağzınıza sağlık, yahu yıllardır avrupada türk takımlarını madara eden takımlar 20-30 milyon bütçeli ama bir sistemde baya iyi oynadılar, geçen ludo- karabağ maçında karabağın oyununa baktım o bütçeyle nasıl top oyunuyorlar 120 dk sonunda da 7 tane attılar fbnin geçen sene yenildiği ludoya,sürekli transfer lazım diyenleri garipsiyorum ne lazım bizim ligde maç kazanmak için prime messi ronaldo mu, de bruyne mi,her ligin büyük takımı vardır atıyorum bizim lige yakın seviyede mesela d.zagreb, kızılyıldız eee bunlar nasıl kendi liginde rahat rahat kazanıyor,kızılyızda forvetlerden biri cherif ndiaye yahu

Geri
Üst Alt