Şafak Ericek
Sarı Üye
Doğru değişiklikler yapmıyor, Beşiktaş ve hatay maçı için böyle düşünüyorum, bugün de doğru işler yapacağını düşünmüyorum
Maleseph3-5 hafta sonra Demirbay bu Sara’dan iyiydi neden 18 milyon verildi mesajları yağmaya başlar. Şimdi değil o zaman alıntılayın ve konuşalım.
Orta sahada oynatilmasi gerek normalde, defansif olarak.Kaan Ayhan çapa orta saha hariç hiç bir şey olmaz , mevkisiz adam...stoper değil , bek değil orta saha hiç değil , bu bek.oynamasi küllü zarar.
Gitti 3 tane korneri ön direğe kesip hiç etti. Sara bir tane korner attı. Barış çıkıp kafayı vurdu.sara yaptığı asistlerin bir çoğunu kornerden yapmış ama bizde korneri zorla futbola devam ettirdiğimiz mertens kullanıyor .
Terimin yanına yap okanın yanına yap. 3 milyon maaş verdiğimiz adamların yanına bir de eklenti mi yapacağız bunu kendisi yapsın ekip diye bir şey var sonuçta. Kursun ekibini.herzaman söyledim önce transfer sahayada degil inatcı hocamızın yanına yapılmalıydı
Okan Buruk'un 100. maçı imiş. Okan hoca ile 2 sezonda sezon hiç 2'de 2 ile başlamamışız. Kıyıcı maç önü yayınına çıktı dün. Her şey puan kaybını çağırıyor yani anlayacağın.Toreria bile cok az topa dokundu tenis maci gibi yukardan yukardan bir mac ne zaman topu yere indirsek pozisyon oldu
Bugun icim hic rahat degil sanki puan kaybi olacak
Tabiki öyleydi renkdaş kabak gibi görünem birşeydi. Erden timur bu takıma kalite kattı, fm tayfa gibi sara,jelert fantezilerinin şampiyonluk isteyen takıma yeterli olmayacağını biliyorduİlk yılın kadrosunun okan tarafından kurulmadığı net belli oldu bu arada, Okan takımı başakşehir ve trabzon'a çevirmeye calışıyormuş ama erden timur buna engel olmuş açık ve net bu. Erden gittiği an düboa'yı çekti kadroya : D
hay ağzınıza sağlık, yahu yıllardır avrupada türk takımlarını madara eden takımlar 20-30 milyon bütçeli ama bir sistemde baya iyi oynadılar, geçen ludo- karabağ maçında karabağın oyununa baktım o bütçeyle nasıl top oyunuyorlar 120 dk sonunda da 7 tane attılar fbnin geçen sene yenildiği ludoya,sürekli transfer lazım diyenleri garipsiyorum ne lazım bizim ligde maç kazanmak için prime messi ronaldo mu, de bruyne mi,her ligin büyük takımı vardır atıyorum bizim lige yakın seviyede mesela d.zagreb, kızılyıldız eee bunlar nasıl kendi liginde rahat rahat kazanıyor,kızılyızda forvetlerden biri cherif ndiaye yahuArkadaşlar, bu takımın bütçesinin yarısı kadar olan takımlar bizden daha derli toplu futbol oynuyor. İlk defa bugün teknik ekibin ve hocanın ciddi şekilde sorgulanması gerektiğini düşünüyorum.
Kaanı da yok edecez bu gidişle. Yazık günah.Maç içinde de demiştim Kaan’ı tek gördüğüm anlar kafayla topu kornere attığı anlar.
Onu yaptığı an herşey daha berbat olur. Hele Konya fiziken düşerse asıl o zaman ileride barışa ihtiyaç var.Dubois şu an Kaan'dan daha iyi. Ziyech Kaan değişikliği yapıp Barış'ı beke çekerse şaşırmam. Oyunu genişletemiyoz çünkü