GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos Sayfa 78

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
94,7K
Sayfa
78/150
Valla bazı renkdaşlara hak veriyorum bu takımda bugün vinicius junior oynasa muhtemelen yürür dururdu, genel bir ağırlık hakim olduğu için transferde kendini gösteremiyor. Sara bugün psv ile bir maça cıkmış olsaydı mesala hızlı sürekli bindiren bir takımla hiç bu eleştirileri yemezdi sanıyorum. Takımın organizasyonu gerçekten yok al topu ileri vur barış ve kerem yakalarsa 1 tane atarız mantığı ile oynuyoruz. Vallahi ben 33 yaşıma girdim en son ulan bu takım ne top oynuyor böyle harbi avrupalılar gibi oynamaya başladık lafını sadece tudor'un fernando ve mariano'lu kadrosunda söylediğimi hatırlıyorum ondan sonra ki dönem terim ve okanın 2 şampiyonluk aldığı dönem dahil futbol falan oynamadık her anlamda çok kötüyüz.

İkinci yarı ben olsam Mertens-Bats yapar 4-4-2ye dönerek uzun toplarla oyunu açmaya çalışırım. Bu ortasaha baskısını pasla açabilecek oyuncu namevcut elimizde.
Konya merkezde iyi oynuyor riskli böyle bir değişiklik. Mertens etkisizdi doğru ama o çıkacak olsa bile orta sahada adam eksikliği yaşamadan değişiklik yapmak lazım

yorum yapasım bile yok ya
ne heyecan var ne hırs

şunları eleştiriyorsun diye tuhaf tuhaf polyana tiplerin tripini çekiyorsun birde!

sahada 1 tane yeni transfer var 1 tane!

oyunu moyunu geçtim

herşey mükemmeldi ya ağustosun sonuna geldik 1 transfer oynuyor!

Jelert oynayabilecek durumdaysa girsin. Kaan ortaya geçsin. Sara 10 numaramsı oynasın. Pek iyi oynamayan Mertens'i de dinlendirip daha önemli Avrupa maçına da diri tutmuş oluruz bir nebze.
Bir süre sonra da BAY'ı sağ beke çekip, Jelert'i sol beke atabiliriz. Ziyech girer.

Geri
Üst Alt