Oral Sever
Berlin Panteri
Kim yener3-1 biter
Gs gol girin
Kim yener3-1 biter
Gs gol girin
Yahu aga adam sağ bek değillll, napsın elinden bu kadar geliyor. Onu oraya koyana kızmalıKaan da feci aksıyo
Lan bide barışa kızıyo nerdesin diye asıl sen nerdesin sağbekte olman gerekirken nelsonun yanında duruyosun kanadı boşaltıp
O kadar ağırlaşmış ki bi pozisyonda belini döndüremediği için topu taca atamadı kornere attı
Beşiktaş maçı berbatın ötesindeydi doğruyu bırak yanlış bile diyemezdik o kadar kötüydü ama Hatay maçında değişiklikler doğruydu.Doğru değişiklikler yapmıyor, Beşiktaş ve hatay maçı için böyle düşünüyorum, bugün de doğru işler yapacağını düşünmüyorum
Konya'da pek numara yok yav rahat alırız aslında Barış bekte sırıtmaz bu maçOnu yaptığı an herşey daha berbat olur. Hele Konya fiziken düşerse asıl o zaman ileride barışa ihtiyaç var.
Konya merkezde iyi oynuyor riskli böyle bir değişiklik. Mertens etkisizdi doğru ama o çıkacak olsa bile orta sahada adam eksikliği yaşamadan değişiklik yapmak lazımİkinci yarı ben olsam Mertens-Bats yapar 4-4-2ye dönerek uzun toplarla oyunu açmaya çalışırım. Bu ortasaha baskısını pasla açabilecek oyuncu namevcut elimizde.