GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos Sayfa 142

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
93K
Sayfa
142/150
kötü oynasak bile baya pozisyona giriyoruz geçen sene ligin en az gol yiyen defansıydık orda da jelertin gelişi ve nelsonun haftalar geçtikçe artan performansını görürsek yine defansta sıkıntı yaşamayız ilerde zaten bir şekilde golü buluyoruz

Bu boktan ligde her golde bu s.hakemleri 2 dk pozisyonda golü nasıl iptal ederiz diye bir bokluk arıyor. Golü iptal etmek için en ufak şeyi bile inceliyorlar Avrupa'da böyle bir kullanım biçimi yok.

Yabancı var devam ettirin milleti birbirine düşürmeyin

Hakem gozunun onunde calmamis
bariz bir mudahale yok tam tersi adam topa dokunmus neyine cagiriyorsun hadi cagirdi elli kere gorduk adam topa dokunuyor

Neyine iptal ediyon lan tetikci

Bu iki hakemin banka hesaplari incelensin

Çok ezik bir hakem, pozisyonda adamin ruzgarina bile dokunmasa iptal ederdi golü. Çagrildi ya, tamam.

Vermemesi ve yine de galip gelmemiz iyi oldu, boylece kimse aglayamayacak.

Ama futbolumuz tam anlamiyla rezalet. 3. Senesinde boyle futbol oynatan hocanin utanmasi lazim.

iyi oynadık takım mücadele etti mentali toplamışız biraz. İkinci yarının başında sallandık fizik ve oyun olarak ama sonra dengeyi bulduk. Hocayı da kutluyorum. Young boys maçının maçının neticesine göre hocamla barışabiliriz!!

orta 3 lü olmalı tor sara kaan yada berkan olmalı mertens son dakikalarda süre alabilir ama demirbay kadroya bile alınmamalı
Yboys maçına böyle olmalı. Yok yine bugünkü gibi çıkarsa geçmiş olsun. Ama Okan hoca asla vazgeçmez Metteensden onu oynatmasa Çift forvet çıkar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:)
Soyle anlatayim; benim izledigim macta tek bir ikiye bir yaptik, set oyunu namina hicbir varyasyon yapmadik. Kanatlardan sifira inip takimi zorlayamadik. Top bir kanattan digerine o kadar yavas gidiyor ki, oyunun temposuz oynuyoruz. Baris'in attigi gol tamamen bireysel beceri, Icardi golunde pres. O kadar kotu oynuyoruz ki, hic bir hücum kurgusunu gerceklestiremiyoruz. Ve ve ve ve... gidiyor.
Konya deplasmanı ve sezonun maçı ben çok daha kötü bir Galatasaray bekliyordum fizik olarak kötü değil takım icardi kerem form tutacak gibi görünüyor

Olumsuz dikkatimi çeken boşlukları kapatan rakibe karşı hep musleraya dönüp uzun çıkıyoruz ilerde batsuayi yoksa topu indirecek adam yok

Bunun temel sebebi merkez orta sahada topu alıp rakibi delecek oyuncumuz yok

Sara bakalım nasıl çıkacak

Geçen sezon da gene Icardi'nin golünü iptal etmişlerdi kendi sahamızda oynadığımız maçta. Halil temiz bi şekilde topa dokunmuştu. Icardi'ye kesinlikle mobing uygulanıyor.

Geri