GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:2 | Konyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos Sayfa 148

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
92,9K
Sayfa
148/150
Ligin basinda zor bi deplasmani atlattik sukur kayipsiz. Oyun iyi degil ama orasi ayrica konusulacak bi konu. 3 puani koyduk simdi hafta sonu mis gibi stressiz mac izleriz

Yalnız yönetim neden açıklama yapmaz anlamıyorum. Resmen var'ın girmemesi gereken pozisyona girip golumuzu yediler. Hakem zaten pozisyonu süzüp devam demiş, var ne diye giriyor ki net temas yoksa ?

Son 21 lig maçında 20.galibiyet..Ligde inanılmaz bir galibiyet serisi yakaladık..

Deplasmanda da üst üste 10.galibiyet olması lazim.

Dusunsene 21 haftadir ekran basindasin ve sadece 1 kere mutlu oluyorsun bizim maçlarda rakipler için inanılmaz sinir bozucu bir durum..

Takım oturana kadar bir şekilde kazanmaya devam edersek bu sefer erken kırılabilir rakipler..

Konya..

Konyadaki oyuncularin bizim maclarda beden dillerini HIC BEGENMIYORUM..

Sadece bu mac degil, oncekilerde de boyleydi..

Gecen sene sidikler zoruyla ligde kalmis bir takima gore fazla ukelalar..

Dikkat edin de Galatasaraylilari fazla gicik etmeyin..

Yoksa bir bakmissiniz LIG A yi boylamissiniz…

ileriye maçta 100 kere gittik diyelim örneğin

minimum 75 tanesi adamların defansına havadan top atmakla oldu.

epey kötü futbol oynayarak yendik, geçen hafta paşa deplasmanında diri takım diye kandırıldığımız vasat bir konya takımı vardı birde.

yendik harika ama tadım kaçtı, düzelmesi oturması lazım acilen oyunun , trasnferlerin falan. Bir moda girmesi lazım takımın.

Mertens lige kötü başladı ve komple sezonu götüremez gibi. Bizim 1 orta saha daha almamız ve 4-3-3'e geçmemiz lazım. 4-3-3'te 2 ofansif 8 ile biri Sara yanına da Melo gibi biri ile çarkımız daha iyi işleyecektir.
Mertensin form tutması zaman alır. Geçen senede aynı şekilde idi. Yuklemeler belkide en çok onu etkiliyordur. 6-7 maç sonra mertens rakip sahadan bizim defansa kadar adam kovalar. Evet yerine kesinlikle press gücü yüksek klas biri lazım.

Geri