jason robert kochKim o renktaş.
Yaptiya aciklama ??Yalnız yönetim neden açıklama yapmaz anlamıyorum. Resmen var'ın girmemesi gereken pozisyona girip golumuzu yediler. Hakem zaten pozisyonu süzüp devam demiş, var ne diye giriyor ki net hamle yoksa ?
Görmedim pardon. Kazandık diye unutulmamasi gerekiyor. Var hakemi kimse normal şartlarda var protokolunu yanlış kullandığı için ceza almalı.Yaptiya aciklama ??
ele avuca sığmaz bir adamsın! gerçekten söylediği kadar sabırsızmışssın doğrusu..Benim mesajlar neden moderatör onayında bekletiliyor.
Kerem efendi tripleri bırakıp, bu maçı alacan oğlum, yoksa peşindeyim.
Cok erken basladilar bu sene. Biz de yilanin basini erken ezmeliyiz. Bu Volkan hiyari bir kez daha maclarimiza verilmemeli.
Mertensin form tutması zaman alır. Geçen senede aynı şekilde idi. Yuklemeler belkide en çok onu etkiliyordur. 6-7 maç sonra mertens rakip sahadan bizim defansa kadar adam kovalar. Evet yerine kesinlikle press gücü yüksek klas biri lazım.Mertens lige kötü başladı ve komple sezonu götüremez gibi. Bizim 1 orta saha daha almamız ve 4-3-3'e geçmemiz lazım. 4-3-3'te 2 ofansif 8 ile biri Sara yanına da Melo gibi biri ile çarkımız daha iyi işleyecektir.