Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.730
- 21.742
- 3.553
Zehir ettiniz hafta sonunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezon ligde Fenerbahçe'nin iç sahada Trabzonspor'a yenilene kadar bizimle arasındaki fark en fazla 2 oldu. Sonra da zaten biz liderliği aldık 11. hafta. Ardından da gidip Hatay'a yenilip liderliği averajla Fenerbahçe'ye geri bırakmıştık, başabaş gidip liderliği geri almıştık.2. yarı kol gibi fikstür var
şampiyon olamaz bu takım
geçen sezon ise fb fark açmıştı ama kol gibi fikstürden dolayı farkı eritip biz şampiyon olduk
Yabancı VAR geldi puan kaybettiler algısını her yerlerine sürerek propaganda haline getirecekler bu hafta. Mesele bu gündemin içinde olup olmamak. Bir çok Galatasaraylı bu havuzun içinde yüzüyor mesela.bugün sadece 1 puan kaybedilmedi bütün bize yapılan algılarıda kabul ettik sayıldı. penaltı olmasa puan alamayacaklara, lig sonuncusuna ve harbi leş gibi bir ekibe puan bıraktık.
puan farkı şu dakikadan sonra artmaz ancak erirKendi hislerini yazmışsın ben mesela hiç böyle hissetmiyorum 1 galibiyete her şey unutulur.
Kendi hislerini yazmışsın ben mesela hiç böyle hissetmiyorum 1 galibiyete her şey unutulur.
Barış çok mücadele ediyor diye tuttu. Ayrıca girenleri de gördük. Hepsi çöp.Ölmedik yahu, Barış’ı bu kadar tutan hocayı da sorgulamak lazım.