Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.310
- 2.987
- 648
Krediyi çok erken ve gereksiz bir takıma karşı kullandık. Çok ararız bunu, teknik taktik konuşulacak bir maç değildi, oyuncularımız utanmalı başka söze gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi daha ban yeme, eksikligin üzdü beni1 saat once fark 8di
Simdi 9
Reis beceriksizlikde olur ama ilk önce çok net yeteneksizlik.Yani o konuda yetersizler.1. şans
2. beceriksizlik
3. beceriksizlik
4. BAY yüzünden topu görememe
5. beceriksizlik
6. beceriksizlik
7. hadi kaleci diyelim buna bari
8. beceriksizlik
9. beceriksizlik - isteksizlik
10. bitiricilik zaafiyeti
burda kaçan goller eyv ama "beceriksizlik" dedğim hiç bir şeyi affedemiyorum.
Bu takımın rize, samsun, transfer yapacak trabzon, beşiktaş ve göztepe maçlarından kayıpsız çıkma ihtimali yok. Fikstür çok kötü, şampiyonlık gerçekten çok zor
diğerleri öylede bu sezon hatayda o nefes yok abi ya - herifler 2 top bile oynayamadı , amatör ötesi gol yiyorsun ilk yarıdaki takım yürüyor ve konsantre değil . bu hocanın işi.Hatay kadro, kulüp, zemin vs. olarak en zor deplasman. Şampiyon olduğumuz iki sezonda puan dâhi alamamıştık. Rakip için kolay olabilir Rize, Kasımpaşa gibi ama bize öyle değil.FB maçına yedek kadro çıkıp teknik adam bile almadılar, bizim maça Kurtuluş Savaşı edasında çıktılar. Düşseler de kurtulsak.
doğru ben beceriksizlik derken yetenepi dahil ederek söylüyorum tabi.Reis beceriksizlikde olur ama ilk önce çok net yeteneksizlik.Yani o konuda yetersizler.
Denk gelecek ara sıra olacak.
Reis bunların alacağı adamdan hayır gelmez.Gene bir tane tuttururlar oda yetmez.Ama transferde okan burukda en az bunlar kadar suçlu.Yapılan hatalar inanılır gibi değil.dün hatay beraberliği hayrımıza olabilir yazmıştım
şimdi bu hafta göreceğiz hayrımızamı olacak yoksa şampiyonluğu kaybettiğimiz maçmı olacak
bu hafta herşey net belli okacak
bu maçı görüp o kebap yiyen vasatlar hareketeni geçecek yoksa
olur öylemi diyecekler!!!!
bu hafta bu senenin röntgeni çekilecek!
Zor maçları daha rahat alırız biz ama bu maçlar bize problem anasını satayım. Ben kağıt üstünde zor görünen deplasmanlardan korkmuyorum.En kolay depti 2. devrenin. Bu fikstürde her deplasmanda puan bırakırsak şaşırmam. Şampiyonluk için 8 puanı derbiye kadar koruyup ordaki galibiyet ile fişi çekmeyi şart görüyordum, şimdi o maç liderlik maçı olabilir diyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 275332
Reis bunların alacağı adamdan hayır gelmez.Gene bir tane tuttururlar oda yetmez.Ama transferde okan burukda en az bunlar kadar suçlu.Yapılan hatalar inanılır gibi değil.