⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

Krediyi çok erken ve gereksiz bir takıma karşı kullandık. Çok ararız bunu, teknik taktik konuşulacak bir maç değildi, oyuncularımız utanmalı başka söze gerek yok.

Bu takımın rize, samsun, transfer yapacak trabzon, beşiktaş ve göztepe maçlarından kayıpsız çıkma ihtimali yok. Fikstür çok kötü, şampiyonlık gerçekten çok zor

Beşiktaş
Trabzonspor
Samsun
Göztepe
Alanya

deplasmanları duran takım ben şampiyonum diyemez. Feneri iç sahada yensek bile şunlardan 2 galibiyet lazım.

1. şans
2. beceriksizlik
3. beceriksizlik
4. BAY yüzünden topu görememe
5. beceriksizlik
6. beceriksizlik
7. hadi kaleci diyelim buna bari
8. beceriksizlik
9. beceriksizlik - isteksizlik
10. bitiricilik zaafiyeti

burda kaçan goller eyv ama "beceriksizlik" dedğim hiç bir şeyi affedemiyorum.
Reis beceriksizlikde olur ama ilk önce çok net yeteneksizlik.Yani o konuda yetersizler.
Denk gelecek ara sıra olacak.

Yönetim, teknik heyet, futbolcu, taraftar herkes haddini bilsin, herkesin bir tarafı kalkmış, şampiyon olduk zannediyor. Daha bir sürü zor deplasman var. Gerekenler yapılmazsa ne olduğunu anlamadan şampiyonluk gider.

Herkes haddini bilecek, kalkan götler inecek.

Hatay kadro, kulüp, zemin vs. olarak en zor deplasman. Şampiyon olduğumuz iki sezonda puan dâhi alamamıştık. Rakip için kolay olabilir Rize, Kasımpaşa gibi ama bize öyle değil.FB maçına yedek kadro çıkıp teknik adam bile almadılar, bizim maça Kurtuluş Savaşı edasında çıktılar. Düşseler de kurtulsak.
diğerleri öylede bu sezon hatayda o nefes yok abi ya - herifler 2 top bile oynayamadı , amatör ötesi gol yiyorsun ilk yarıdaki takım yürüyor ve konsantre değil . bu hocanın işi.

istersen 1 milon gol kaçır skorun sebepleri belli

Eyüp - Paşa - bjk - ts - göztepe deplasmanların vs var - bu en kolay deplasmanındı rakip kalitesi olarak.

En kolay depti 2. devrenin. Bu fikstürde her deplasmanda puan bırakırsak şaşırmam. Şampiyonluk için 8 puanı derbiye kadar koruyup ordaki galibiyet ile fişi çekmeyi şart görüyordum, şimdi o maç liderlik maçı olabilir diyorum.

Screenshot_1.png

dün hatay beraberliği hayrımıza olabilir yazmıştım

şimdi bu hafta göreceğiz hayrımızamı olacak yoksa şampiyonluğu kaybettiğimiz maçmı olacak

bu hafta herşey net belli okacak

bu maçı görüp o kebap yiyen vasatlar hareketeni geçecek yoksa
olur öylemi diyecekler!!!!

bu hafta bu senenin röntgeni çekilecek!
Reis bunların alacağı adamdan hayır gelmez.Gene bir tane tuttururlar oda yetmez.Ama transferde okan burukda en az bunlar kadar suçlu.Yapılan hatalar inanılır gibi değil.

Fenere gereksiz yere can suyu verdik, birbirinin üzerine işeyen adamlar şimdi transfer döneminin verdiği gaz ile hem sağlam oyuncu alacaklar hem lige asılacaklar. Ligin bu taraftarlarında yaptığımız kayıplar sadece bizimle alakalı olmuyor karşı tarafıda güçlendiriyoruz. Akşama kadar twitterde canı okunan ali ve acun şimdi viskileri doldurdular işlerine bakacaklar. Puan farkı 6 ya düşerse lig yeniden başlayacak zaten. Yav 3 puan daha kaybetse lige havlu atacak takımı hayata döndürdük inanılır gibi değil. Berabere kaldığımız takımda hatay : D

En kolay depti 2. devrenin. Bu fikstürde her deplasmanda puan bırakırsak şaşırmam. Şampiyonluk için 8 puanı derbiye kadar koruyup ordaki galibiyet ile fişi çekmeyi şart görüyordum, şimdi o maç liderlik maçı olabilir diyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 275332
Zor maçları daha rahat alırız biz ama bu maçlar bize problem anasını satayım. Ben kağıt üstünde zor görünen deplasmanlardan korkmuyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer stoper almayacaksak acilen nelssonu kazanmalıyız enazindan havadan gol yemeyiz top gecirmez

Reis bunların alacağı adamdan hayır gelmez.Gene bir tane tuttururlar oda yetmez.Ama transferde okan burukda en az bunlar kadar suçlu.Yapılan hatalar inanılır gibi değil.

Keramet Erden Timurdaydı

bu taraftar bunu acı acı yaşayacak gibi

adam kadro kalitesi artsın takımda en az 15-16 tane kaliteli adam olsun dite uğraştı

bunlar gerzek scout tayfa
gram futboldan anlamıyorlar

şu maçları geniş kadro kurtarıyor

Geri
Üst Alt