⚽ SL 24/25 H:20 | Hatayspor 1-1 Galatasaray | MS | 17 Ocak

Kalan deplasmanlarımız:

Antep
Rize
Kasımpaşa
Alanya
Beşiktaş
Samsun
Eyüp
Trabzon
Göztepe

Tek "eh belki kolay denebilir" diyebileceğiniz Alanya. Kasımpaşa ters geliyor, Eyüp iyi takım, Rize zaten bize bilenir ki oranın havası, stadyumu falan zaten bize ters, Antep iç sahada iyi ve yolculuğu falan uzak bir deplasman, üstelik sıkışık fikstürde kötü zamanda gidicez. Diğerlerini zaten yazmaya gerek yok.

Ha biz ne deplasmanlardan çıktık, bunların da çoğundan çıkarız. İçeride FB'yi de yeneriz normal şartlarda. Karalar bağlayacak bir şey yok ama kadroyu genişletmek, böyle maçlar için hücuma kaliteli alternatif katmak şart. Mertens yaşlı, Barış'ın bitiricilik anlamında böyle maçları var, Yunus'un formu ne kadar kalıcı olur belli değil. Bats zaten form tutamadı.

Sadece ciddi ve temkinli olmak lazım.

Fbnin neredeyse tek sert deplasmanı bizim maç. sivas antep alanya deplesmanları var eğer zor dersen o da. Çok kötüye karşı çok iyi fikstürleri var

Kalan deplasmanlarımız:

Antep
Rize
Kasımpaşa
Alanya
Beşiktaş
Samsun
Eyüp
Trabzon
Göztepe

Tek "eh belki kolay denebilir" diyebileceğiniz Alanya. Kasımpaşa ters geliyor, Eyüp iyi takım, Rize zaten bize bilenir ki oranın havası, stadyumu falan zaten bize ters, Antep iç sahada iyi ve yolculuğu falan uzak bir deplasman, üstelik sıkışık fikstürde kötü zamanda gidicez. Diğerlerini zaten yazmaya gerek yok.

Ha biz ne deplasmanlardan çıktık, bunların da çoğundan çıkarız. İçeride FB'yi de yeneriz normal şartlarda. Karalar bağlayacak bir şey yok ama kadroyu genişletmek, böyle maçlar için hücuma kaliteli alternatif katmak şart. Mertens yaşlı, Barış'ın bitiricilik anlamında böyle maçları var, Yunus'un formu ne kadar kalıcı olur belli değil. Bats zaten form tutamadı.

Hocam bir devrede bu deplesmanlara gidecek bir takımın şampiyon olma ihtimali yok bana göre.

diğerleri öylede bu sezon hatayda o nefes yok abi ya - herifler 2 top bile oynayamadı , amatör ötesi gol yiyorsun ilk yarıdaki takım yürüyor ve konsantre değil . bu hocanın işi.

istersen 1 milon gol kaçır skorun sebepleri belli

Eyüp - Paşa - bjk - ts - göztepe deplasmanların vs var - bu en kolay deplasmanındı rakip kalitesi olarak.
Hatay'da stoperler kalbur üstü, orta saha dirençli, mücadeleci, kenarları pır pır, santrofor da kaşar! Tam lige uygun, sorun depremden dolayı motivasyon vs. İkinci sorun da bu oyuncu profili büyük maçlar için var, BJK ve TS maçları da iyiydi, FB'ye oynamamaları ise kulüp politikası. Yönetim Ali Koç'tan daha fanatik FB'li...Zaten benzer kadroyla geçen sezon ligde de kaldılar, olay bizim bu gerçekleri görüp işi baştan sıkı tutmamız lazımdı. Eyüp maçı gibi kaçır kaçır bir yerde de puan kaybı oluyor. Bari yemeyelim diyoruz, illaki defansta birileri çikip bireysel bir hata yapıyor

bu beraberliğin bir tek iyi yani yönetimi transfer konusunda baskı altına alıcak olması

Kalan deplasmanlarımız:

Antep
Rize
Kasımpaşa
Alanya
Beşiktaş
Samsun
Eyüp
Trabzon
Göztepe

Bunlar biraz farazi yani hepside zayıf takımlar, iyi konsantre olur doğru oynarsan patır patır kazanırsın ki son 8-10 hafta oynanacak maçlara şimdiden yorum yapmak zor. 1-2 sakat 1-2 cezalı olur o maç çok kolay geçebilir misal.

Zaten önemli olan iç saha biz orada 8'de 8 yaparsak dışarıda 3-4 galibiyet şampiyon yapıyor.

ne yapip edip sikko bi gol yemeyi basardik onu yemesek 1 0 aldiydik en kötü. laubalilik canimi sıkıyor tamam her maci alamazsinda hatayida yen be kardesim deplasmanlarimizin hepsi boru gibi en kolayi bugündü

Noldu iyiler her zaman kazanamıyor demek ki, şu sayılmayan gol ve verilmeyen penaltı için bakalım yönetimdekiler birşey diyecekler mi göreceğiz. Koca sezon her topu içeri sokamayınca bize bunları yaşatacaklardı illa ki.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zor maçları daha rahat alırız biz ama bu maçlar bize problem anasını satayım. Ben kağıt üstünde zor görünen deplasmanlardan korkmuyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu takım maksimumuyla oynadı şu ana dek. Barış ve Yunus kariyer sezonunu oynuyor.
Maalesef ben zor maçları rahat alırız diyemiyorum.
İcardi yokken, Mertens formsuzken, kolay gol yeme sorunumuz varken her deplasmanda 1-0 geriye başladığımızı hesap ediyorum.

Bugün bile eli ayağına dolanan oyuncular haftalar geçtikçe daha panik olacak.

Hep verdiğim örnek, şampiyonluk maçında topukla gol atan bir golcümüz vardı, aynı deplasmanda rakibin puan bırakmıştı geçen yıl. Bu sene aynı şeyleri biz yaşayabiliriz. Ben bu seneki oyuncu grubunda kırılganlık görüyorum.

Hocam bir devrede bu deplesmanlara gidecek bir takımın şampiyon olma ihtimali yok bana göre.

Abartmayalım. Rakip gidip bütün maçlarını kazanırsa çok zor tabi ama bizim deplasman oyunumuz iyi aslında, bugün ilk yarı kötüydük ama ona rağmen dünyaları kaçırdık. Yani hepsini değilse bile çoğunu kazandığımız bir senaryo imkansız değil. Artı FB derbisi de bizim sahada. Çıkıp yeneceksin yani puan olarak önde de girsen. Ayrıca işte bu deplasmanların varken sürpriz puan kayıplarını asıl azaltman lazım. İçeride puan bırakmayacaksın mesela, Hatay da maalesef o sürprizlerden oldu. Ancak o saydığım deplasmanlardan atıyorum 2 veya 3 tanesinde puan kaybı hakkın vardıysa şimdi bir tanesini daha kazanman lazım.

İçeride de olsa onlar da Trabzon, BJK, Göztepe, Samsun ile falan oynayacak. Alanya deplasmanı, Antep deplasmanı onlar için de kolay geçmeyecek.

Fikstür için fazla kafa yormayın maç maç bakın derim ,fenerde iç sahada Edremit bld ile oynamayacak maçlarını ve oynadıkları futbol ortada

Bunlar biraz farazi yani hepside zayıf takımlar, iyi konsantre olur doğru oynarsan patır patır kazanırsın ki son 8-10 hafta oynanacak maçlara şimdiden yorum yapmak zor. 1-2 sakat 1-2 cezalı olur o maç çok kolay geçebilir misal.

Zaten önemli olan iç saha biz orada 8'de 8 yaparsak dışarıda 3-4 galibiyet şampiyon yapıyor.

Ben zaten kaybederiz manasında yazmadım. İşin ciddiyeti açısından konuşuyorum. Sadece 8 puan, ya da artık 6 puanın avantajını çok büyütmemek lazım, onu söylüyorum.

Abartmayalım. Rakip gidip bütün maçlarını kazanırsa çok zor tabi ama bizim deplasman oyunumuz iyi aslında, bugün ilk yarı kötüydük ama ona rağmen dünyaları kaçırdık. Yani hepsini değilse bile çoğunu kazandığımız bir senaryo imkansız değil. Artı FB derbisi de bizim sahada. Çıkıp yeneceksin yani puan olarak önde de girsen. Ayrıca işte bu deplasmanların varken sürpriz puan kayıplarını asıl azaltman lazım. İçeride puan bırakmayacaksın mesela, Hatay da maalesef o sürprizlerden oldu. Ancak o saydığım deplasmanlardan atıyorum 2 veya 3 tanesinde puan kaybı hakkın vardıysa şimdi bir tanesini daha kazanman lazım.

İçeride de olsa onlar da Trabzon, BJK, Göztepe, Samsun ile falan oynayacak. Alanya deplasmanı, Antep deplasmanı onlar için de kolay geçmeyecek.
Gerçekten abartmıyorum. Fbye zor puan kaybettirirler, evinde hele ki. 3 yada 4 deplsmanda beraberliğe kaldığın anda bitti.

Hatay'da stoperler kalbur üstü, orta saha dirençli, mücadeleci, kenarları pır pır, santrofor da kaşar! Tam lige uygun, sorun depremden dolayı motivasyon vs. İkinci sorun da bu oyuncu profili büyük maçlar için var, BJK ve TS maçları da iyiydi, FB'ye oynamamaları ise kulüp politikası. Yönetim Ali Koç'tan daha fanatik FB'li...Zaten benzer kadroyla geçen sezon ligde de kaldılar, olay bizim bu gerçekleri görüp işi baştan sıkı tutmamız lazımdı. Eyüp maçı gibi kaçır kaçır bir yerde de puan kaybı oluyor. Bari yemeyelim diyoruz, illaki defansta birileri çikip bireysel bir hata yapıyor
dediklerine katılıyorum eyvallahta

o zaman ilk yarıyı çöp etmeyeceksin kaç haftadır...
elimizdeki oyuncularn hepsi kaliteli diyor hoca ama sezon başından o kadar süre geçtiki aynı 13 14 adama bağlısın ve ezber değişiklik geliyor.

gol kaçması vs ikinci perde - ilk kısım hocanın kaç maçtır ilk yarılarda şişir topu ya tutarsa oyunu oynatması...

Torreira hatalı oynuyor ama bölgede varlık yaratıyor - ikinci yarıdaki oyunda ilerde olduğumuz için her seken topu toplardı ederdi.

90+4 jelert BAY ne alaka - her ne kadar 83729342 şut kaçırsada. Eyüp sal bakalım ne yapacak mesela gör.

osimhen mesela bu maç daha önce eleştirdiğim kısımlarının tersine inanılmaz servisçi oyun oynadı ikinci yarı ama işte panik / stres / süre yetmemesi gibi şeylerle uğraşıyoruz (ama hedef AVL )

bu hafta divan toplantısına bile vurmuştu bu 8 puanlık olaylar - herkes kendiliğnden oluyor sanıyor.
karşında pislik güruh varken - senin beceriksizliğini alıp evirip çevirip hahaaa bak yabancı varla hemen çat puan kaybı diye saldıracak ve bu sonuçla adamlara hırs veriyorsun.

Geri
Üst Alt