Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.092
- 34.058
- 2.478
48 saat sonra 61 saat once fark 8di
Simdi 9
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
48 saat sonra 61 saat once fark 8di
Simdi 9
Ulan bir maça sahip çıkamadınızmı eyy GscOkan hoca geldiğinden beri maç kaçırdım mı hatırlamıyorum.
Artık özetlere bakacağım yav sadece
YoamuaaEn kolay depti 2. devrenin. Bu fikstürde her deplasmanda puan bırakırsak şaşırmam. Şampiyonluk için 8 puanı derbiye kadar koruyup ordaki galibiyet ile fişi çekmeyi şart görüyordum, şimdi o maç liderlik maçı olabilir diyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 275332
Hocam bir devrede bu deplesmanlara gidecek bir takımın şampiyon olma ihtimali yok bana göre.Kalan deplasmanlarımız:
Antep
Rize
Kasımpaşa
Alanya
Beşiktaş
Samsun
Eyüp
Trabzon
Göztepe
Tek "eh belki kolay denebilir" diyebileceğiniz Alanya. Kasımpaşa ters geliyor, Eyüp iyi takım, Rize zaten bize bilenir ki oranın havası, stadyumu falan zaten bize ters, Antep iç sahada iyi ve yolculuğu falan uzak bir deplasman, üstelik sıkışık fikstürde kötü zamanda gidicez. Diğerlerini zaten yazmaya gerek yok.
Ha biz ne deplasmanlardan çıktık, bunların da çoğundan çıkarız. İçeride FB'yi de yeneriz normal şartlarda. Karalar bağlayacak bir şey yok ama kadroyu genişletmek, böyle maçlar için hücuma kaliteli alternatif katmak şart. Mertens yaşlı, Barış'ın bitiricilik anlamında böyle maçları var, Yunus'un formu ne kadar kalıcı olur belli değil. Bats zaten form tutamadı.
Sadece ciddi ve temkinli olmak lazım.
Aynen bu düşünceyle devam, hata oyuncularda rktaş.Adam namaglup yav. Hata daha cok oyuncularda. Ve yönetim tabi.
Hatay'da stoperler kalbur üstü, orta saha dirençli, mücadeleci, kenarları pır pır, santrofor da kaşar! Tam lige uygun, sorun depremden dolayı motivasyon vs. İkinci sorun da bu oyuncu profili büyük maçlar için var, BJK ve TS maçları da iyiydi, FB'ye oynamamaları ise kulüp politikası. Yönetim Ali Koç'tan daha fanatik FB'li...Zaten benzer kadroyla geçen sezon ligde de kaldılar, olay bizim bu gerçekleri görüp işi baştan sıkı tutmamız lazımdı. Eyüp maçı gibi kaçır kaçır bir yerde de puan kaybı oluyor. Bari yemeyelim diyoruz, illaki defansta birileri çikip bireysel bir hata yapıyordiğerleri öylede bu sezon hatayda o nefes yok abi ya - herifler 2 top bile oynayamadı , amatör ötesi gol yiyorsun ilk yarıdaki takım yürüyor ve konsantre değil . bu hocanın işi.
istersen 1 milon gol kaçır skorun sebepleri belli
Eyüp - Paşa - bjk - ts - göztepe deplasmanların vs var - bu en kolay deplasmanındı rakip kalitesi olarak.
Kalan deplasmanlarımız:
Antep
Rize
Kasımpaşa
Alanya
Beşiktaş
Samsun
Eyüp
Trabzon
Göztepe
Tek "eh belki kolay denebilir" diyebileceğiniz Alanya. Kasımpaşa ters geliyor, Eyüp iyi takım, Rize zaten bize bilenir ki oranın havası, stadyumu falan zaten bize ters, Antep iç sahada iyi ve yolculuğu falan uzak bir deplasman, üstelik sıkışık fikstürde kötü zamanda gidicez. Diğerlerini zaten yazmaya gerek yok.
Ha biz ne deplasmanlardan çıktık, bunların da çoğundan çıkarız. İçeride FB'yi de yeneriz normal şartlarda. Karalar bağlayacak bir şey yok ama kadroyu genişletmek, böyle maçlar için hücuma kaliteli alternatif katmak şart. Mertens yaşlı, Barış'ın bitiricilik anlamında böyle maçları var, Yunus'un formu ne kadar kalıcı olur belli değil. Bats zaten form tutamadı.
Sadece ciddi ve temkinli olmak lazım.
Bu takım maksimumuyla oynadı şu ana dek. Barış ve Yunus kariyer sezonunu oynuyor.Zor maçları daha rahat alırız biz ama bu maçlar bize problem anasını satayım. Ben kağıt üstünde zor görünen deplasmanlardan korkmuyorum.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bir devrede bu deplesmanlara gidecek bir takımın şampiyon olma ihtimali yok bana göre.
Bizim için daha iyi bir durum. Zor maclari daha ciddi oynuyoruz.Asıl deplasmanlar şimdi başlıyor daha çok puan kaybederiz
Bunlar biraz farazi yani hepside zayıf takımlar, iyi konsantre olur doğru oynarsan patır patır kazanırsın ki son 8-10 hafta oynanacak maçlara şimdiden yorum yapmak zor. 1-2 sakat 1-2 cezalı olur o maç çok kolay geçebilir misal.
Zaten önemli olan iç saha biz orada 8'de 8 yaparsak dışarıda 3-4 galibiyet şampiyon yapıyor.
Gerçekten abartmıyorum. Fbye zor puan kaybettirirler, evinde hele ki. 3 yada 4 deplsmanda beraberliğe kaldığın anda bitti.Abartmayalım. Rakip gidip bütün maçlarını kazanırsa çok zor tabi ama bizim deplasman oyunumuz iyi aslında, bugün ilk yarı kötüydük ama ona rağmen dünyaları kaçırdık. Yani hepsini değilse bile çoğunu kazandığımız bir senaryo imkansız değil. Artı FB derbisi de bizim sahada. Çıkıp yeneceksin yani puan olarak önde de girsen. Ayrıca işte bu deplasmanların varken sürpriz puan kayıplarını asıl azaltman lazım. İçeride puan bırakmayacaksın mesela, Hatay da maalesef o sürprizlerden oldu. Ancak o saydığım deplasmanlardan atıyorum 2 veya 3 tanesinde puan kaybı hakkın vardıysa şimdi bir tanesini daha kazanman lazım.
İçeride de olsa onlar da Trabzon, BJK, Göztepe, Samsun ile falan oynayacak. Alanya deplasmanı, Antep deplasmanı onlar için de kolay geçmeyecek.
dediklerine katılıyorum eyvallahtaHatay'da stoperler kalbur üstü, orta saha dirençli, mücadeleci, kenarları pır pır, santrofor da kaşar! Tam lige uygun, sorun depremden dolayı motivasyon vs. İkinci sorun da bu oyuncu profili büyük maçlar için var, BJK ve TS maçları da iyiydi, FB'ye oynamamaları ise kulüp politikası. Yönetim Ali Koç'tan daha fanatik FB'li...Zaten benzer kadroyla geçen sezon ligde de kaldılar, olay bizim bu gerçekleri görüp işi baştan sıkı tutmamız lazımdı. Eyüp maçı gibi kaçır kaçır bir yerde de puan kaybı oluyor. Bari yemeyelim diyoruz, illaki defansta birileri çikip bireysel bir hata yapıyor