SL 24/25 H:21 | Fenerbahçe 3-2 Göztepe | MS | 26 Ocak

fark 9'a çıksa dahi, önümüzdeki maçlar çok zor. fener'i ne yapıp, ne edip kendi evimizde yenip enenen kötü yine 9 puan farkla lige devam etmeliyiz.

Romulo Reis 1 gol saplar.
1 golde atom karinca Juan Reis

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göztepe'nin bu maçta puan alma ihtimali %0.35 olarak hesaplanmıştır

Skor tahminim: Fb 4 - 0 Göztepe

bunlar net çete.
Aziz döneminde de aynı azgınlığı yıllarca yaptılar sonu şike ile bitti.

Mevcut durumları da aynısı olacak.

Biz küfrettik diye neredeyse tüm blokları kapatan TFF bakalım ADS deplasmanındaki olaylara ne ceza verecek?

İnsanların üstüne meşale atmışlar, yaralananlar olmuş, direkt cana kast lan bu yanıcı madde atılır mı oe.

herkesin bu maçtan beklentisi yüksek ama bence ekmek çıkmayacak

ilk yarıdan 2-0 olur

Beklentim yok.

Bence daha çok kimsenin beklemediği sürpriz bir maçta takılacaklar aynı bizim Hatay maçı gibi.

Fener top oynayarak mac kazanmiyor ki, hakemler sayesinde kazaniyor. Gene top oynamayacak, gene hakem fener lehine kullanacak tum taktir haklarini, gene en ufak pozisyonda sinekten yag cikartip penalti/kirmizi kart verecekler rakibe - ve bunlari yaparken de gene rakibin faulleri verilmeyecek, gene rakibin penaltilari verilmeyecek, gene rakibin gol/golleri en ufak ihtimal de iptal edilecek, gene rakip defansi veya kalecisi bireysel hata yapip gol yedirecek, gene fener ittirilecek. Takip etmeye gerek yok.

deprem efektinde bir maç.

Haftalardır yaptıkları algının ekmeklerini yiyecekleri maçlar bunlar evlerinde puan falan kaybetmezler deplasmanda oynasalar bu maçı direkt 3 puan yazardım kayıp olarak ama bu itlere kadıköyde puan falan kaybettirmezler. Bizimkilerde sağolsun ali'yi ve acunu ateş topunun içinden çıkarıp taraftarla azcık yan yana getirdiler muhtemelen dolu stadyum ile de oynayacaklar. Biz o hatay maçını 'yav olsun olur böyle kazalar' diye değerlendiriyoruz ama neden sonuç zincirlemesinde bir çok şeye katkısı oldu rakip için twitterdeki kaotik hava işemeli sıçmalı ayinler şimdi yan yana oturup birlikte tezahurat etmeye dönecek. benim gram umudum yok sadece mucize bekleyeceğim, hayırlısı.

Adana demir zorluk çıkarınca hemen kırmızı ile sindirdiler adamları, aynı tarife göztepe'ye de uygulanır.

Göztepe'yi severim. Umarım puan alırlar. Lecce'yi de severim gerçi. Rengi sarı kırmızı olan her takıma karşı sempatim var.

Geri
Üst Alt