SL 24/25 H:21 | Fenerbahçe 3-2 Göztepe | MS | 26 Ocak

Fenerbahce gule oynaya kazanir hemde 2 farkli yazin koseye momentum onlara gecti

Hele birde konyayi yenersek kesin kazandirirlar puan farki tekrar 8 olmasin diye

Goztepe 10 kisi kalir fener en az 1 penalti atar
Fener in bu sezon ilk defa maçını izledim oyun oynamıyor bizden iyi tek yani osayinin fizik kalitesi

Hakemler kazaya izin vermez. Fb bizim maça kadar kazanarak gelecek

Atilla karaoğlan atandı

beklentim minimumlarda.

Hakem müsaade etmeyecek puan kaybetmelerine, bakın görün en az 1 kırmızı gelecek Göztepe’ye. Adamlara dokunduğun anda yerlerde kıvranıyorlar

Hakem takdir haklarını ev sahibinden yana kullanıp maçı sabote etmezse Göztepe kazanacak.

Göztepe bunların içinden geçer.

son bir şarkı istiyoruz kardeş senden son bir şarkı

Dün akşamki, iyi bir formasyonu olan, yerinde bir parselasyon ile top rakipteyken yüksek penetrasyon ile baskı yapan fenerbahçe sahada olursa iş ilk yarıdan biter.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün akşamki, iyi bir formasyonu olan, yerinde bir parselasyon ile top rakipteyken yüksek penetrasyon ile baskı yapan fenerbahçe sahada olursa iş ilk yarıdan biter.

Yökdil'de paragraf sorusunu türkçeye çevirmeye çalışıyorum gibi hissettim

Galip gelseydiler işin ucunda prim vardı. Yönetim 3 maçı aldıkları takdirde prim dağıtacaktı o yüzden çok diriydiler fakat yeteneksiz oldukları için bitiremediler sadece yenilmemeye oynadılar. Göztepe maçı böyle olmaz.

Biz Konya maçına konsantre olalımda .

Göztepeliler çok fazla hazırlık yapmış bu Maç'a.Bence ya Göztepe kazanır ya da Fb Farkla kazanır :D

dostum birde şey de istersen

maç BERABERE bitebilir
:D
cennet-mahallesi-yunus-4.webp

Geri
Üst Alt