SL 24/25 H:21 | Fenerbahçe 3-2 Göztepe | MS | 26 Ocak

Yan pas, geri pas Fener gerçekten bir şey oynamıyor. Karşısına biraz dişli rakip gelsin daha da korkak oynuyorlar defansa gömülüyorlar. Beşiktaş'a da bu yüzden kaybettiler. Göztepe de alacak maçı. En kötü galip gelecek kadar top oynayıp pozisyon bulacaktır. Direkten döner, kaleci şanslı gününde olur vs. onu bilemem ama Göztepe üstün oynayacak. Galibiyete yakın taraf Göztepe bu maçta.

fb evinde bizim mac haric full cekti

goztepe depte 1 win

standart sapmayi duzeltme vakti gelmis derim

Atilla'yı vermişler. Büyüklerin hepsinden korkuyor. Üstüne Ts maçında Var'a 2 kere çağırdığı için Mou ve Acur istemiyoruz maçlarımıza demişti. Bunun etkisinde kalmaması mümkün değil. Yabancı var çağırsa bile kararında ısrar eder bu herif size söyliyim

Fb işi garantiye aldı

Atilla'yı vermişler. Büyüklerin hepsinden korkuyor. Üstüne Ts maçında Var'a 2 kere çağırdığı için Mou ve Acur istemiyoruz maçlarımıza demişti. Bunun etkisinde kalmaması mümkün değil. Yabancı var çağırsa bile kararında ısrar eder bu herif size söyliyim

Fb işi garantiye aldı
var çağırınca sorumluluk var'da oluyor ki uğur? neden kararında kalsın?

hadi karaoğlann
hadi penaltı çal ulann
hele bir at bakalımm
göztepeli oyunculardann

Kendi maçımızı alıp bu maça Fener'i 9 puan geride yollamalıyız, Bu maçı kazanma paniği yaşayacak Fener'e Göztepe çok ters gelecektir bundan eminim. İdeal bir maçta Göztepe'nin Fenerden puan olması gayet olası ama elbette önce biz kendi maçımızı almalıyız.

Refred.gif

Fenerbahce gule oynaya kazanir hemde 2 farkli yazin koseye momentum onlara gecti

Hele birde konyayi yenersek kesin kazandirirlar puan farki tekrar 8 olmasin diye

Goztepe 10 kisi kalir fener en az 1 penalti atar

Haramzade pis iğrenç tarafa olabildiğince destek olacaktır. Puan kaybı beklemiyorum.

Bu maçta puan kaybetseler ve gelecek hafta danimarkada elenseler sezonu kapatırlar.

Fb tek farklı kazanır gibi açılmış ben de öyle bekliyorum ümit bağlanan maçlar olmuyor zaten bir türlü.

Göztepe 2 gol atabilirse puan alır bence ancak.

Geri
Üst Alt