⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Fener maçına kadar puan kaybı hakkımız kalmadı

ocam sen daha jeleri oynatma - gelen hazır adamı salma hiç ...

sallai kırmızı görürse bana süpriz olmaz - öküz gibi faul yapıyor çünkü- ince faul yapmayı bilmiyor.

ikinci devreye belki izleriz kutucu
sallai sahadaki en yüksek penaltı yapma potansiyeli sahip topçu gitmiş bi de sağ beke koymuş onu, 3lü çıkayım kanat bek yapayım falan da dememiş

rezalet seçimlerle çıkıyor, ben açık söyleyeyim kazanırsak yine 2-1 falan olur max

beraberlik bekliyorum

sallai sahadaki en yüksek penaltı yapma potansiyeli sahip topçu gitmiş bi de sağ beke koymuş onu, 3lü çıkayım kanat bek yapayım falan da dememiş

rezalet seçimlerle çıkıyor, ben açık söyleyeyim kazanırsak yine 2-1 falan olur max

beraberlik bekliyorum
yok ben alacağımıza eminim ama oynaması gerekenle 5 gol yazarım diyebilecekken 3 gol atıp acaba ne macera yaşayacağızı düşünüyorum.

Kaan'ı 6 kullanıp Torreira'yı ön alan presine yollamak lazım önde baskımız epey zayıfladı son maçlarda Mertens ve Osimhen'e Torreira destek vermeli bu maçta. Kaan 6'da sabit kalacaktır zaten Torreira ofansif rol almalı.

ilk 45 dk o top sürekli osimhene ve bomboş yarısahaya şişirlmeyecek - yoksa ağır konuşurum okan hoca

Kaan'ı 6 kullanıp Torreira'yı ön alan presine yollamak lazım önde baskımız epey zayıfladı son maçlarda Mertens ve Osimhen'e Torreira destek vermeli bu maçta. Kaan 6'da sabit kalacaktır zaten Torreira ofansif rol almalı.
mantıklta OK

kaan o rolü oynar ama 2 merkez ortasahada ÇAKILI mantığı riskli - dinamik kalmak zorunda , kaan yak kalitesini konuşturmazsa çok laf ederiz.

Torreira atom karınca eyv ama topla giderken bence baya zayıf. fiziksel olarak çok iyi.

Screenshot_20250125_181217.webp

çıkması gereken 11;

osimhen-barış
yunus
sallai-berkan-torreira-jelert
jacobs-apo-sanchez
günay​

Kaan büyük çuvallayacak bence. İkinci sarıdan kırmızı bekliyorum.

zaten öyle yapıyoruz

ama torrreira artık top calamıyor

Yunus ve Barış çizgiye gitmemeli. Osimhen'e 20 metre mesafede oynuyorlar. Yine öyle olursa şişircekler.
dediğim gi çok ağır konuşurum artık

her maçta topalmda 30 dk çöpe atıyoruz

3-3 kievde hakeme dönüp saat gösterdi saat - o sahne kazındı beynime ...

maç çok zor geçecek. bu kadro ile herhangibir takıma üstünlük kurmamız imkansız
acikcasi saskinim sevgili enis .
son mactan farki ; sallai 11e berkan yedege . yani her sey halledilmis mi oldu ?

nerden baksan elde kalir bir 11 . bunu dememin ana nedeni ; yorgun olanlarda halen israr edilmesi .< - >

yunus,mertens,baris,kaan .
bunlarin kalitesi,katkisi vs yadsinamaz . ancak son maclarda kosamiyorlar,basamiyorlar, geriye gelemiyorlardi .

diri oyunculari sahaya gondermeli idi .

en azindan bari kaan *bek de olmasin .

formda, momentumlu,diri bir kutucu nun gelir gelmez yedek baslamasi . ne desem bilemedim .
dun renkdaslarimizdan bazilari kesin yedek baslar demisti .ben bi ihtimal yorgun isimleri de hesaba katarak mutlak oynar sandim.ki form durumu vsyi de hesaba kattigimdan olmasi gerekende bu dedim . - ne yazsak bos .

tum bunlar goreceli elbette .

umarim kazasiz sekilde su maci aliriz onumuze bakariz .

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

Geri
Üst Alt