- 31 Ağustos 2021
- 69.175
- 49.547
- 3.258
aksini bekelmekteyim takım reaksiyon gösterip farklı galibiyet bekliyorum.Bugün oynan iki maçta 7 ve 9 gol oldu. Bizim maç kısır geçebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aksini bekelmekteyim takım reaksiyon gösterip farklı galibiyet bekliyorum.Bugün oynan iki maçta 7 ve 9 gol oldu. Bizim maç kısır geçebilir
Kumarbaz yanılgısı oluyor bu dediğinBugün oynan iki maçta 7 ve 9 gol oldu. Bizim maç kısır geçebilir
sallai sahadaki en yüksek penaltı yapma potansiyeli sahip topçu gitmiş bi de sağ beke koymuş onu, 3lü çıkayım kanat bek yapayım falan da dememişocam sen daha jeleri oynatma - gelen hazır adamı salma hiç ...
sallai kırmızı görürse bana süpriz olmaz - öküz gibi faul yapıyor çünkü- ince faul yapmayı bilmiyor.
ikinci devreye belki izleriz kutucu
yok ben alacağımıza eminim ama oynaması gerekenle 5 gol yazarım diyebilecekken 3 gol atıp acaba ne macera yaşayacağızı düşünüyorum.sallai sahadaki en yüksek penaltı yapma potansiyeli sahip topçu gitmiş bi de sağ beke koymuş onu, 3lü çıkayım kanat bek yapayım falan da dememiş
rezalet seçimlerle çıkıyor, ben açık söyleyeyim kazanırsak yine 2-1 falan olur max
beraberlik bekliyorum
mantıklta OKKaan'ı 6 kullanıp Torreira'yı ön alan presine yollamak lazım önde baskımız epey zayıfladı son maçlarda Mertens ve Osimhen'e Torreira destek vermeli bu maçta. Kaan 6'da sabit kalacaktır zaten Torreira ofansif rol almalı.
Yunus ve Barış çizgiye gitmemeli. Osimhen'e 20 metre mesafede oynuyorlar. Yine öyle olursa şişircekler.ilk 45 dk o top sürekli osimhene ve bomboş yarısahaya şişirlmeyecek - yoksa ağır konuşurum okan hoca
zaten öyle yapıyoruzKaan'ı 6 kullanıp Torreira'yı ön alan presine yollamak lazım önde baskımız epey zayıfladı son maçlarda Mertens ve Osimhen'e Torreira destek vermeli bu maçta. Kaan 6'da sabit kalacaktır zaten Torreira ofansif rol almalı.
dediğim gi çok ağır konuşurum artıkYunus ve Barış çizgiye gitmemeli. Osimhen'e 20 metre mesafede oynuyorlar. Yine öyle olursa şişircekler.
acikcasi saskinim sevgili enis .maç çok zor geçecek. bu kadro ile herhangibir takıma üstünlük kurmamız imkansız